USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Gaziantepli Fatma Şahin’i bilir!.. Fatma Şahin’i Türkiye bilir!..

Gaziantepli Fatma Şahin’i bilir!.. Fatma Şahin’i Türkiye bilir!..
17-02-2024

Çok güzel bir lansman oldu.

Yaşadığımız şehirde önümüzdeki 5 yıllık süreçte neler yapılacağını bilmek hoşuma gitti.

Fatma Şahin başkanın muhabbeti, samimiyeti ve iş yapabilme, bitirebilme kabiliyetine kimse tek laf edemez. 

AK Parti’nin kurulduğu yıldan günümüze, milletvekilliği, Kadın kolları Genel Başkanlığı, Aile Sosyal Politikalar Kurucu Bakanlığı yapan

ve devam eden süreçte Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndaki tecrübeleri ve lobisi ile Gaziantep’e çok şeyler kazandırdı Fatma Şahin Başkan.

31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimlerinde AK Parti tarafından yeniden Başkan Adayı olarak gösterilen Başkan Fatma Şahin, yaptıklarını değil, önümüzdeki 5 yıl boyunca neler yapacağını anlattı.

Projelerin tanıtımının yapıldığı Lansman toplantısı yakınen takip ettim.

Bu şehrin her meselesinde işlerini sonuna kadar sahiplenen ve takip eden Başkan Fatma Şahin’in Gaziantep’i yaşanabilir yıldızı parlayan şehirler haline getirmek için planladığı, su temininden, imara, çevreden, yeşil alana, sanayi sitelerinden, kentsel dönüşüme, iletişimden, bilime, ulaşımdan sağlığa, turizmden tarihi yapının onarılması ve gün yüzüne çıkarılmasına, yönetimsel çeşitlilikten katılımcılığa velhasılı kelam Bu kentin tamamına nasıl dokunacağını anlattığı projeleri birebir gördüm, heyecanla dinledim.

Özellikle biri vardı ki, yüreğine sağlık Fatma Başkan dedim…

Yaşlılar için planladığı bakım merkezi.

Dua ve merhamet yüklü coğrafyanın ne evde bakılabilir durumda olan nede evde bakılamaz durumda bulunan yaşlılarımız için otel konseptinde düşündüğü barınma merkezi.

Başına gelen bilir, başında olan bilir bunu.

Engelsiz yaşam merkezinde mücadele eden ailelerin dramına yetişen tesissin ne kadar kıymetli olduğunu bilen bilir.

İnsana dokunmak, hayata dokunmak, çevreye dokunmak, hayvanlara dokunmak, geleceğe adım adım ilerlemek, yerin altından tünellerle Gaziantep’i ulaşılabilir hale getirmek, Trarnvay, hafif raylı siistem, Gaziray, pek yakında gelecek olan Yüksek Hızlı Tren ile bir şehirde olması gereken ne varsa ‘unutmadık’ dercesine planlanmış.

Unutulmayan ama anlatılmadığını düşündüğüm iki şey kafamda kaldı.

Birincisi sokak çocukları,

İkincisi sokak hayvanları.

Müzeleri, mesire yerleri, eğlence alanları, kamp alanları çok çeşitli imkan ve olanaklara sahip Gaziantep belediyecilikte kendisiyle yarışıyor desem yeridir.

Hedef oy oranında Konya’yı geçmek.

Gaziantep pozitif gündemi olan, üretim, ihracat, istihadam gibi kale gibi imkanları bulunan, İstikrar, istikbal ve istiklal değerlerini var olma sebebi sayan, yöneticileri ile geleceğe ümitle koşan Ortadoğu ile Avrupa’nın buluşma noktasında bulunan, birçok medeniyetleri bünyesinde barındıran, geleneklerine bağlı, yeniliklere açık, gastronomi muhabbetiyle zengin, Türkiye’nin  81 vilayetinden ve Suriye başta olmak üzere Ortadoğu ile dünyanın birçok bölgesinden göç alan Ensar bir şehir.

Gaziantep sadece Gaziantep olarak anılan bir şehir olmaktan çok daha fazlası bir yer.

Ensar şehrin Şehrül Emini olarak Başkan Fatma Şahin’in kültürel çeşitliliği zengin, insan potansiyeli ve sosyoljik yapısı çok farklı bu şehirde herkese birlikte ve bir arada kardeşçe yaşama kültürünü artıracak projelere imza attığı için ayrıca teşekkür etmek gerekir.

Doğası güzel, Fiziki yapısı süper, depremde hasar görse bile ayakta kalmayı başarmış, pozitif gündemi şaşmamış, yöntecisi hizmetkar gibi çalışan Gaziantep yerel seçimlerde neye niye oy vereceğini bilir.

Gaziantep Fatma Şahin’i bilir.

Fatma Şahin’i Türkiye bilir.

Bizi bilen bilir bilmeyen de kendi bilir.

Emeklerine ve hizmetlerine sağlık Fatma Şahin başkanım.

Kalın sağlıcakla…

Arif Kurt/ Gaziantep

17 Şubat 2024

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR