USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

GAZİANTEP FK’YA SİHİRLİ DEĞNEK DEYDİ

21-04-2024

Haftalardır kazanamayan, oynadığı futbolla tepki toplayan, umutları son maçlara bırakan Gaziantep FK için artık ya tamam, ya devam maçı. Hafta içerisinde başkan Memik Yılmaz adeta tesislere kamp kurdu. Teknik heyeti, futbolcuları, basını, taraftarı, siyasetçileri ve kısaca herkes adeta ligde kalma yolunda kenetlendi. Verilen prim vaatleri ve futbolcuların morallerinin düzelmesi umutlarımızı iyice artırdı. Hele hele rakiplerin kaybettiği maçlardan sonra Gaziantep FK’nın kazanmaktan başka şansı kalmıyor. İşte o maçlardan birisi de Kasımpaşa maçıydı. Selçuk İnan takımını çok iyi hazırladı, çok iyi konsantre etti. Kilit isimlerde gününde olunca ilk yarıda iki gol buldu ev sahibi.. 

hani deriz ya, inanmak kazanmanın yarısıdır diyen, Gaziantep inandı, kenetlendi, ve Kasımpaşa maçına hem iyi futbolla hem de güzel bir sonuçla kazanmayı bildi. Ne olursa olsun, bu takımın Süper Lig’de kalması gerektiğini defalarca dile getirdim. 3 milyondan fazla nüfusa sahip olan Gaziantep şehri Süper Lig’de yaşamak zorunda. Onun için verilen prim vaatleri zamanında verildi. Siz sihirli değneği (paranın ucunu) gösterirseniz futbolcular da çıkar hem oynar hemde kazanır. Bu futbolun doğasında var. Yeşil dolar ve Euro’ların olduğu yerde huzur vardır. Gaziantep FK için artık her maç daha çok önemli. Çünkü, az parayla çok iş yapılıyor. O nedenle sihirli değnek olan para için pamuk eller cebe… 

Kasımpaşa maçından alınan üç puan ve ortaya konulan hem futbol hem görüntü beni çok umutlandırdı. Defalarca söylediğim gibi Gaziantep FK kendi göbeğini kendi kesecek diye hep dile getirdim. Bu maçta da gördük ki, Gaziantep FK oyuncuları iyi olursa gerisini boşverin. Gaziantep Futbol Kulübü iyi oynamaya devam ederse kazanmaya da devam eder.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR