Spor

TFF Heyeti Depremzede Vatandaşları Ziyaret Etti

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi liderliğindeki heyet, depremzede vatandaşları ziyaret etti.

TFF Heyeti Depremzede Vatandaşları Ziyaret Etti
06-04-2024 21:24

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi başkanlığındaki TFF heyeti, 6 Şubat depremlerinin ardından yapılan "Omuz Omuza Dayanışma ve Yardımlaşma Kampanyası" kapsamında Gaziantep'in İslahiye ile Nurdağı ilçelerinde bulunan konteyner kentleri ziyaret etti.

Ziyaret sırasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, futbolun depremzede vatandaşlara destek olduğunu belirterek, "Türk futbol ailesi olarak depremzedelere ilk günden itibaren destek olduk. Bugün de İslahiye ve Nurdağı'da bulunan konteyner kentlerde yaşayan vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Yarın da Kahramanmaraş ve Adıyaman'da bulunan konteyner kentleri ziyaret edeceğiz. Depremzedelere ilgimiz devam ediyor. " dedi.

Başkan Büyükekşi, deprem bölgesine yardım eden herkese teşekkür ederken, milli futbolcuların ve antrenörlerin de depremzedelere moral verdiğini belirtti. 20 bini aşkın afetzedeye barınma, gıda ve sağlık hizmeti sağlandığını ifade etti.

TFF heyeti, ziyaret sırasında depremzede ailelere çeşitli hediyeler verirken, milli futbolcular da konteyner kentlerdeki futbol sahasında çocuklarla maç yaptılar.

Yarın A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın da katılımıyla Kahramanmaraş ve Adıyaman'daki konteyner kentleri ziyaret edecek olan TFF heyeti, depremzedelere moral ve destek vermeye devam edecek. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER