Sağlık

Sağlıkta Gaziantep’e önemli atamalar.

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep için sağlıkta önemli bir atama müjdesini paylaştı.. Gül, Gaziantep'e Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi doktoru da dahil olmak üzere toplam 62 hekimin atanacagini duyurdu.

Sağlıkta Gaziantep’e önemli atamalar.
02-05-2024 19:12
02-05-2024 19:14

Milletvekili Abdulhamit Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,

"Gaziantep'imize aralarında Çocuk Hematolojisi ve Onkolojisi Uzmanının da bulunduğu  62 hekimimiz tanıyor. Gazi Sehrimize, hemşehrilerimize vehekimlerimize hayirli olsun" ifadelerine yer verdi.

AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül mesajında,

"Gaziantep'imize aralarinda ÇocukHematolojisi ve Onkolojisi Uzmanin da bulundugu 62 hekimimiz ataniyor. Gazi Sehrimize, hemsehrilerimize ve hekimlerimize hayirl olsun" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Osman akalin 2 hafta önce
Şehrimize 62 adet hekimin atanması çok olumlu bir hareket olsada,vatandaş olarak özel hastahanelerin fahiş fiyat uygulamalarının kontrol altına alınıp vatandaşın devlet hastahanelerine çekebilme ve muayene işlemlerinin neyin var sorusu ile reçete yazilmayip gereken muayeden sonra tedavi sürecinin devam ettirilmesidir, işte ozaman şehrimiz hatta ülkemiz sağlıkta çağ atlamış sayılır ve başarıya ulaşır,şunuda hatırlatmada fayda var rabdavude uzun süre verilen muayenelerde randavu günü polikiliniklerde o kadar yoğun uzun süre randavuluk yoğunluk olmadigini gözlemledim( özellikle şehir hastahanesinde)
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER