Yaşam

Selendi protokolü orman temizledi

Tarım ve orman bakanlığı ile orman genel müdürlüğü'nün 81 ilde eş zamanlı olarak başlattığı ‘orman benim’ kampanyası kapsamında selendi’de de protokol üyelerinin ve öğrencilerinin katılımı ile çöp toplama etkinliği düzenlendi.

Selendi protokolü orman temizledi
03-05-2024 15:50

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü’nün 81 ildezamanlı olarak başlattığı ‘Orman Benim’ kampanyası kapsamında Selendi’de de protokol üyelerinin ve öğrencilerinin katılımı ile çöp toplama etkinliği düzenlendi.


Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü’nün orman yangınlarına farkındalık oluşturmak için 81 ilde eş zamanlı olarak başlattığı ‘Orman Benim’ kampanyası kapsamında, Selendi Orman İşletme Şefliği’nin ev sahipliğinde çöp toplama etkinliği düzenlendi. Kınık piknik Alanı’nda düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Murat Daban, İlçe Jandarma Komutanı Muhammed Tok, İlçe Emniyet Amiri Emre Gevanci, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler de katıldı.


İklim değişikliği ve küresel ısınmanın etkisiyle orman yangını oluşma riski her geçen gün daha da arttığı bu günlerde yangının çıktıktan sonra büyümesine etki eden doğadaki yanıcı maddeleri toplamanın, orman yangınlarına karşı etkili olacağı belirtildi. Alanın temizlenmesinin ardından protokol üyeleri topluca fotoğraf çektirdi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER