Yaşam

Eski İtfaiye Bayırına merdiven kolaylığı

Gemlik belediyesi, eski itfaiye bayırında ulaşımı kolaylaştıracak önemli bir çevre düzenlemesi gerçekleştiriyor. ?lçenin en dik sokaklarından yedievler sokak’ta yapımına devam eden merdiven ile mahalle sakinlerinin çarşıya ulaşımı kolaylaşıyor.

Eski İtfaiye Bayırına merdiven kolaylığı
17-05-2024 16:39

Gemlik Belediyesi, eski itfaiye bayırında ulaşımı kolaylaştıracak önemli bir çevre düzenlemesi gerçekleştiriyor. İlçenin en dik sokaklarından Yedievler Sokak’ta yapımına devam eden merdiven ile mahalle sakinlerinin çarşıya ulaşımı kolaylaşıyor.


Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kayhan Mahallesi Yedievler Sokak’ta geçtiğimiz Perşembe başladıkları merdiven çalışmasını tamamlıyor. Çevre sakinlerinin istekleri üzerine başlanan merdivenin hafta sonu tamamlanması bekleniyor.


Çalışmaları yerinde inceleyen Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, merdiven yapımına devam eden belediye ekiplerini ziyaret ederek konuyla ilgili bilgi aldı. Merdivenin önümüzdeki günlerde tamamlanacağını dile getiren Başkan Deviren, “otomobillerin bile tırmanırken zorlandığı sokağımızı ulaşılabilir hale getiriyoruz” dedi.


Başkan Deviren şöyle konuştu: “Yedievler Sokak, Kayhan mahallemizi ilçe merkezimize bağlayan önemli bir nokta. Burada bulunan dik yokuş, özellikle yaşlı ve engelli hemşerilerimizin çarşı meydanına kısa yoldan ulaşmasını zorlaştırıyordu. Muhtarımız ve mahalle sakinlerimizin talepleri doğrultusunda geçtiğimiz günlerde merdiven yapımına başladık. Yaklaşık 50 metre uzunluğundaki merdiven ile mahallemizi çarşı meydanına daha kolay ulaşılabilir hale getiriyoruz. Hayırlı olsun.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER