Spor

Şampiyonlardan Başkan Balaban’a ziyaret

Yunusemre belediyespor'un küçük kızlarda il şampiyonu voleybol takımı ile ulusal ve uluslararası müsabakalarda madalyalar elde eden judocuları, antrenörleriyle birlikte yunusemre belediye başkanı semih balaban'ı makamında ziyaret etti.

Şampiyonlardan Başkan Balaban’a ziyaret
25-04-2024 13:00

Yunusemre Belediyespor’un küçük kızlarda il şampiyonu voleybol takımı ile ulusal ve uluslararası müsabakalarda madalyalar elde eden judocuları, antrenörleriyle birlikte Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ı makamında ziyaret etti.


Yunusemre Belediyespor’un voleybol ve judo branşlarında başarılar elde eden sporcu ve antrenörleri, Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’ı ziyaret etti. Ziyarette spora ve sporcuya destek sözü veren Belediye Başkanı Semih Balaban, tüm ekibi tebrik ederek başarılarının devamını diledi. İl şampiyonu olan Yunusemre Belediyespor Küçük Kız Voleybol Takımı, 26 - 28 Nisan tarihlerinde Aydın’da yapılacak Türkiye Şampiyonası Grup Müsabakaları’nda mücadele edecek. Judocular ise 27 - 28 Nisan’da Afyonkarahisar’da düzenlenecek Okul Sporları Küçükler Judo Türkiye Birinciliği’ne katıldıktan sonra 3 - 5 Mayıs’ta Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası’nda madalya arayacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER