Yaşam

Manisa Büyükşehir ekiplerinden fırtına ve yağış mesaisi

Manisa büyükşehir belediyesi itfaiye dairesi başkanlığı ve maski genel müdürlüğü ekipleri, meteoroloji genel müdürlüğü tarafından yapılan sağanak yağış ve fırtına uyarısı sonrasında gece boyunca çalışma yürüttü. Yağmur suyu ızgaralarına yağış ile birlikte dolan malzemeler temizlenirken, fırtına dolayısıyla devrilen bazı ağaçlar ekiplerce kaldırıldı.

Manisa Büyükşehir ekiplerinden fırtına ve yağış mesaisi
20-04-2024 13:32

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sağanak yağış ve fırtına uyarısı sonrasında gece boyunca çalışma yürüttü. Yağmur suyu ızgaralarına yağış ile birlikte dolan malzemeler temizlenirken, fırtına dolayısıyla devrilen bazı ağaçlar ekiplerce kaldırıldı.


Manisa’da dün akşam saatleri itibarıyla fırtına ve şiddetli yağış etkili oldu. Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sağanak yağış ve fırtına uyarısı sonrasında gece boyunca teyakkuzdaydı. Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan ve bazı bölgelerde ağaçların devrilmesine neden olan fırtına nedeniyle yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Gelen ihbarlar üzerine harekete geçen Manisa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, devrilen ağaçların kaldırılmasını sağladı. Yıkılan ağaçların kaldırılmasının yanı sıra tehlike arz eden ağaçların budanması işlemlerini de hızlı bir şekilde gerçekleştiren ekipler, yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmiş oldu.


MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri de gece boyunca il genelinde etkili olan sağanak yağışta hızlı müdahaleler ile herhangi bir olumsuzluk yaşanmasına izin vermedi. Yağmur suyu ızgaralarına yağış ile birlikte dolan malzemeler temizlenirken, ana kanalizasyon hatları da yapılan hızlı müdahaleler ile açıldı. Özellikle yağışın etkili olduğu bölgelerde özverili bir şekilde sahada olan MASKİ ekipleri günün ilk ışıklarına kadar çalışarak herhangi bir olumsuzluk yaşanmasına izin vermedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER