Gündem

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a Tebrik Ziyaretleri

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, seçimlerde yeniden güvenoyu alarak halkın desteğini kazandı. Başkan Büyükkılıç, ziyaretçileri makamında ağırlayarak tebrikleri kabul etti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a Tebrik Ziyaretleri
23-04-2024 13:14

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeniden vatandaşların güvenoyunu alarak Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilirken, şehrin tüm kesimlerinden hayırlı olsun ziyaretine gelen yöneticiler, görevliler ve vatandaşları makamında konuk etmeyi sürdürüyor. Başkan Büyükkılıç, ziyaretlerde kendisini tebrik eden konukları ağırlayarak memnuniyetini dile getiriyor.

Başkan Büyükkılıç, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Yıldırım ve heyeti, Alperen Ocakları İl Başkanı Mustafa Dirimen ve parti teşkilatı üyeleri, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Sibel Livdumlu, İller Bankası Bölge Müdürü Sönmez Ata, Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış ve yönetimi, Oto Galericiler Sitesi Başkanı Metin Tuzcuoğlu ve oda yönetimi, Tapu Kadastro Bölge Müdürü Mustafa Çetinkaya ve heyeti, SGK İl Müdürü Mustafa Türkoğlu gibi isimleri makamında ağırladı. Ziyaretler sırasında Tapu Kadastro Bölge Müdürü Mustafa Çetinkaya, Başkan Büyükkılıç'a tarihi bir kadastro belgesi ve mühür hediye etti. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Sibel Livdumlu ise Başkan Büyükkılıç'a kütüphane envanterine eklenmek üzere bir kitap hediye etti. Diğer ziyaretçiler de tebriklerini ileterek başarılar diledi. Ziyaretçilerle hatıra fotoğrafı çektirilerek güzel bir anı oluşturuldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER