Gündem

İslam'a alçak saldırı: Feyza Altun hakkında gözaltı kararı verildi

Avukat Feyza Altun, şeriat ile ilgili skandal bir paylaşımda bulundu. İslam dinine açıkça hakaret eden Altun hakkında gözaltı kararı verildi.

İslam'a alçak saldırı: Feyza Altun hakkında gözaltı kararı verildi
19-02-2024 14:48

Ünlülerin avukatı olarak bilinen ve adı son dönemde Dilan Polat davasıyla gündeme gelen avukat Feyza Altun, paylaştığı Farsça şiire yapılan yoruma verdiği cevapta skandal bir ifade kullandı.

"Şeriate s......" paylaşımı yapan Altun'un mesajı sosyal medyada büyük bir tartışmanın fitilini ateşlerken, "#feyzaaltuntutuklansın" etiketinin gündem olması sonrasında ünlü avukat kendisinden şikayetçi olanlar için zehir zemberek ifadeler kullandı.

KÜFÜRLÜ ŞERİAT YORUMU İNFİAL OLUŞTURDU

Altun, geçtiğimiz gün aktif olarak kullandığı Twitter (X) hesabı üzerinden Farsça bir şiir yayınladı. Bir sosyal medya kullanıcısı da ünlü avukatın Farsça yaptığı paylaşımın altına yorum yaptı. Altun, "Şeriate s......" diyerek karşılık verince söz konusu paylaşım silindi.

"İSLAM DİNİNİ HEDEF ALAN BİR PAYLAŞIM"

Feyza Altun'un bu paylaşımına "İslam dinini hedef alan bir paylaşım" diyerek tepki geldi. Sosyal medya kullanıcıları Altun hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıklandı.

ŞERİAT İSTEYENLERE "ARABİSTAN'A GİDİN" ÇAĞRISI

Tepki gören Feyza Altun, dilini değiştirmeyerek bu sefer "suç duyurunuza da s*kayım" ifadesini kullandı. Ünlü avukat, hem Instagram hem de Twitter üzerindeki paylaşımlarına hız kesmeden devam etti. "Şeriate karşı her zaman mücadele edeceğiz" diyen Altun, "Şeriat isteyen yallah Arabistan'a yazdı. 

Avukat Feyza Altun, dün sosyal medya hesabından şeriat ile ilgili mesajı yazdı. Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı paylaşımın ardından 'Halkı kin ve düşmanlığa tahrik etme' suçundan soruşturma başlattı.

Gözaltı kararı verilen Feyza Altun'un evinde arama ve el koyma işlemi başlatıldı. Evinde yapılan arama ve el koyma işleminin ardından Feyza Altun gözaltına alınarak emniyete sevk edileceği öğrenildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER