Ekonomi

Gaziantep Halı Fuarı Sektöre Canlılık Getirecek

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, halı fuarlarının sektör için ne kadar önemli olduğunu vurguladı.

Gaziantep Halı Fuarı Sektöre Canlılık Getirecek
23-04-2024 16:09

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Zeynal Abidin Kaplan, halı fuarlarının sektör açısından önemli buluşma noktaları olduğunu belirtti.

Türkiye’nin net ihracatçı olduğu sektörlerden biri olan halı sektöründe İstanbul’da yapılan CFE Halı ve Yer Kaplamaları fuarı dünyanın en önemli halı fuarı konumuna yükselirken Gaziantep Halı Fuarı, ortadoğu ve yakın coğrafyanın buluşma noktası olma özelliğini sürdürmektedir. Başkan Kaplan, yaptığı açıklamada fuarları önemsediklerini, her fuara büyük bir heyecanla hazırlandıklarını açıkladı.

Fuarların alıcı ve satıcıların buluştuğu önemli platformlar olduğunu belirten Kaplan, bu yıl gerçekleştirilemeyen fuarın sektöre büyük bir canlılık getireceğini ifade etti.

Gaziantep Halı Fuarı, 28-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ve sektörün en önemli aktörlerinin katılımı ile büyük bir heyecanla beklenmektedir.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER