Spor

Amed Sportif Faaliyetler 1. Lig'e yükselmeye çok yakın

TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amed Sportif Faaliyetler, yarın oynayacağı maçla birlikte 1. Lig'e yükselmeyi garantileyebilir.

Amed Sportif Faaliyetler 1. Lig'e yükselmeye çok yakın
20-04-2024 12:08

TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amed Sportif Faaliyetler, son 3 haftaya 6 puanlık avantajla girdi. Yarın oynayacakları maç sonrasında 1. Lig'e yükselmeyi garantileyebilirler. Beyaz ve Kırmızı gruplarda toplam 19 takımın mücadele ettiği ligde, 3 takım 1. Lig'e çıkacak, 4 takım ise lige veda edecek. Lider Esenler Erokspor'un 74 puanla zirvede olduğu Beyaz Grup'ta, mücadele oldukça çekişmeli geçiyor. Aynı şekilde Kırmızı Grup'ta da lider durumda olan Amed Sportif Faaliyetler, önemli bir avantaj elde etmiş durumda. Takipçileri GMG Kastamonuspor'u geride bırakarak 1. Lig'e yükselebilirler. Son 3 haftaya girilirken düşme hattındaki takımlar da mücadelelerini sürdürüyor.

Denizlispor, Düzce Can Düzcespor, Sarıyer, Belediye Derincespor, Etimesgut Belediyespor ve Kuzey Marmara Arnavutköy Belediyespor, ligde kalmak için mücadele veriyorlar. TFF 2. Lig heyecanı son haftalara doğru tüm hızıyla devam ederken, Amed Sportif Faaliyetler'in 1. Lig'e yükselebilme ihtimali futbolseverleri heyecanlandırıyor. .

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER