Siyaset

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Türkiye'yi Ziyaret Etti

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Türkiye ziyaretini tamamlayarak Ankara'dan ayrıldı. Ziyaret kapsamında çeşitli temaslarda bulunan Steinmeier, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile de görüştü.

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier Türkiye'yi Ziyaret Etti
24-04-2024 20:53

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Türkiye ziyaretini tamamladı ve Ankara'dan ayrıldı. Ziyaret süresince çeşitli temaslarda bulunan Steinmeier, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile de bir araya geldi. Görüşme basına kapalı gerçekleşti ve yaklaşık 50 dakika sürdü. Steinmeier, Ankara'da ayrılırken Ankara Valisi Vasip Şahin tarafından uğurlandı.

Türkiye ziyaretinde İstanbul ve Gaziantep gibi şehirleri de ziyaret eden Steinmeier, iş dünyası, gazeteciler, siyasetçiler ve spor dünyasından isimlerle de bir araya geldi.

Steinmeier'in Türkiye ziyareti, Avrupa Birliği ile ilişkilerden ekonomiye, dünya genelindeki savaşlardan Türkiye'deki seçimlere kadar birçok konunun ele alındığı görüşmelerle geçti.

Türkiye ile Almanya arasındaki ilişkilerin güçlendirilmesine yönelik adımların da ele alındığı ziyaret, karşılıklı anlayış ve iş birliğinin artırılmasına katkı sağladı.

Steinmeier'in Türkiye ziyareti, iki ülke arasındaki dostane ilişkilerin pekiştirilmesine ve iş birliğinin artırılmasına yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER