USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

Vücudumuzun çöp temizleyicisi ‘Glutatyon C tedavisi’ ile sağlıklı gençleşme!

Sağlıksız beslenmek, alkol ve sigara kullanmak, stres ya da kronik hastalıklar vücuttaki glutatyon miktarını azaltıp yaşlanmaya yol açıyor! Fakat C vitaminiyle desteklenen glutatyon tedavisi ile hücreler yenileniyor. Bu bir nevi vücudumuzun ‘çöp toplayıcısı’ görevini görüyor

Vücudumuzun çöp temizleyicisi ‘Glutatyon C tedavisi’ ile sağlıklı gençleşme!
21-01-2022 07:09
Google News
Yeni dünya düzeninde yaşam temposu hızlandıkça stres, sağlıksız beslenme ve yetersiz uyku gibi etkenler bir araya gelerek bağışıklık sistemini zayıflatabiliyor. Bu durum pek çok sağlık sorununu da beraberinde getiriyor. 'Bağışıklık mucizesi' olarak anılan glutatyon C serumu, vücudu toksik maddelerden arındırarak kişiye güçlü bir metabolizmanın yanı sıra gençlik ve sağlık kazandırıyor. Bağışıklık sistemimizi güçlü tutmak adına virüs, bakteri ve benzeri patojenik mikroplardan korunmamız gerektiği bir gerçek. Fakat günlük yaşamda maruz kaldığımız kimyasallar ve ağır metaller; kötü beslenme, stres, radyasyon ve hava kirliliği gibi faktörler de bağışıklık sistemimizi zayıflatıyor. İlaçlar, antibiyotikler, yediğimiz gıdalardaki koruyucu kimyasallar ve sebze-meyve üretiminde kullanılan böcek kovucu tarım ilaçları her yıl vücudumuzda kimyasal birikmesine neden oluyor.

HÜCRELER YENİLENİYOR
Bağışıklık sisteminin hastalıklarla mücadele edebilmesi için vücuttaki glutatyon seviyesinin yeterli düzeyde olması gerekiyor. Sağlıklı bir insanın vücudundaki glutatyon miktarı ortalama 10 gram civarında seyrederken, glutatyon içeren gıdalar tüketildiğinde bu oran günde 100-150 grama kadar çıkabiliyor. Ancak yaşlanma, sağlıksız yaşam şartları, dengesiz beslenme, alkol ve sigara tüketimi, stres ve kronik hastalıklar gibi etmenlere bağlı olarak vücuttaki glutatyon miktarı zamanla azalma eğilimi gösteriyor. Bu aşamada vücudun toksik maddelerle savaşmaya devam edebilmesi ve yaşlanma etkilerinin en aza indirilmesi için dışarıdan antioksidan takviyesine ihtiyaç duyuluyor. İşte glutatyon C serum tedavisi bu ihtiyacı karşılaşıyor. Vücudumuzdaki zehirleri makinedeki pasa benzetirsek glutatyon net bir biçimde bir anti-pas vazifesi görüyor. Vücudumuzun bir nevi 'çöp temizleyicisi' olan ve yoğun C vitaminiyle desteklenen glutatyon serum tedavisi, bağışıklık sistemini aktive edip güçlendiriyor. Glutatyon C terapisi, vücudumuzun bağışıklık sistemini yöneten glutatyon enzimi ile metabolizmamızı hastalıklara karşı koruyan ve hücre yenilenmesini destekleyen en önemli antioksidanlardan olan C vitaminiyle oluşturulmuş olan kombine; şifa ve güç dolu bir tamamlayıcı bir tıp tedavisidir.



HASTALIKLARI ÖNLÜYOR
Glutatyon, çok güçlü bir antioksidan ve bağışıklık güçlendiricidir. İnsan vücudunda doğal olarak bulunan sistein, glisin ve glutamat adı verilen üç temel aminoasidin bir araya gelmesiyle sentezlenen glutatyon, toksinlerin ve serbest radikallerin hücrede mitokondri hasarı oluşturmasını engelliyor. Yaşlanmanın getirdiği sağlık sorunlarının yanı sıra kanser, kalp damar hastalıkları, diyabet ve Alzheimer gibi insan hayatını tehdit eden birçok dejeneratif hastalığın önlenmesinde de aktif rol oynuyor.

Glutatyon C serum tedavisi nasıl yapılıyor?
KLINİK ortamda, doktor gözetiminde gerçekleştirilmesi gereken terapide; glutatyon ve C vitamini vücuda serum içinde, damardan direkt olarak veriliyor. Seansların sayısı ve sıklığı tedavi öncesi yapılan konsültasyon doğrultusunda; kişinin yaşı, vücut yapısı ve sağlık problemleri dikkate alınarak belirleniyor. Tamamen ağrısız ve acısız olan işlem 15 ila 20 dakika civarı sürüyor. C vitamini ve glutatyon serumu uygulamasında kişiler, günlük hayattan kopmadan hayatlarına kesintisiz olarak devam ediyor. Genellikle 4-12 seansta istenen sonuçlar alınıyor. Glutatyon C terapisinin herhangi bir sağlık sorunu olmayanlara her yıl, haftada bir kez olmak üzere 5 seanslık (5 haftalık) kür şeklinde uygulanması tavsiye ediliyor. Tedavi tamamlandıktan sonra kişilere dengeli beslenmeleri, uyku düzenlerine dikkat etmeleri ve stresten mümkün olduğunca uzak durmaları öneriliyor. Bu şekilde vücudun glutatyon üretiminin desteklenmesi amaçlanıyor.

GLUTATYON C TEDAVİSİNİN FAYDALARI NELERDİR?
DÜNYACA benimsenen ve tamamlayıcı tıp tedavisinde yaygın olarak kullanılan glutatyon C tedavisinin faydaları:
Bağışıklık sistemini düzenler ve güçlendirir.
Başta beyin ve karaciğer olmak üzere tüm vücut dokularını serbest radikallerin zararlı etkilerinden korur.
Vücutta biriken ağır metalleri temizler.
Otoimmün hastalıklarla savaşır.
Anti-aging etkisi sayesinde cildi gençleştirir ve cilt lekelerini giderir.
Vücutta enflamasyonu (iltihap) azaltır.
Kanserojen ve toksik maddeleri etkisiz hale getirerek vücuttan atar.
Kasları güçlendirir.
Oksidatif stresten korunmamızı sağlayan enzimlere destek olur.
Sigara ve alkol kullanımıyla oluşan toksik maddelerin vücuttan atılmasına yardımcı olur.
Otizmin tedavisinde etkindir.
Parkinson hastalığının semptomlarını azaltır.
Kansere karşı savaşır ve yeni kanser hücrelerinin oluşumunu engeller.
İnsülin direncinin yarattığı endotel (kan damarlarının iç kısmını kaplayan doku) bozukluğun önüne geçer.

Dr. Servet TERZİLER

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler