USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

TRT1'e Modern Doğu Masalları geliyor! Gönül Dağı yapımcısı 2. bombayı patlattı

Yahya Samancı'nın yönetmenliğinde çekimleri yapılan Modern Doğu Masalları dizisi ilk bölümüyle bu akşam TRT1 ekranında izleyicisinin karşısına geçecek.

TRT1'e Modern Doğu Masalları geliyor! Gönül Dağı yapımcısı 2. bombayı patlattı
31-07-2023 15:47
Google News

Babalarını kaybeden iki kardeşin yaşadıklarını konu olarak işleyen Modern Doğu Masalları dizisi bu sefer TRT1 ekranına geliyor. Normal şartlarda TRT'nin dijital platformu Tabii üzerinden yayınlanan Modern Doğu Masalları, şimdi de TRT1 ekranında seyircisini ağırlayacak.

ATV’nin rekortmen dizisi Ateş Kuşları'ndan sevindiren haber! Tarih resmen açıklandıATV’nin rekortmen dizisi Ateş Kuşları'ndan sevindiren haber! Tarih resmen açıklandı

Başrollerini Semih Ertürk, Feyyaz Duman ve Mehmet Atay'ın paylaştığı Köprü Film imzalı Modern Doğu Masalları ekran başındakilere unutulmaz anlar yaşatacak. 31 Temmuz Pazartesi tarihinde yayına girecek Modern Doğu Masalları dizisinde Gönül Dağı'nın yıldız oyuncusu Semih Ertürk de yer alacak.

Modern Doğu Masalları Dizisinin Konusu Nedir?

Halil ve İbrahim, babalarının vasiyetini gerçekleştirmek üzere bir yolculuğa çıkar. Yüzyıllardır anlatılan kadim Anadolu hikayeleriyle bezeli bu yolculuk esnasında babalarının geçmişi ve kendileri hakkında pek çok şey öğreneceklerdir.