USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

TRT1 Teşkilat'ta gözyaşlarına boğan ayrılık! O sahneyi görenler büyük hayal kırıklığı yaşadı

Son bölümde kurşun yağmuruna tutulan Çetin karakterinin kendisine ayrılan sürenin sonuna gelmesi Teşkilat dizisi seyircisini tarifsiz bir yıkıma uğrattı. Saniyeler içerisinde etkisiz hale getirilen Çetin'in vaziyetini gören Pınar'ın feryat figan ağlaması Teşkilat izleyicisine d

TRT1 Teşkilat'ta gözyaşlarına boğan ayrılık! O sahneyi görenler büyük hayal kırıklığı yaşadı
02-03-2022 14:10
Google News

Vücuduna peş peşe mermi saplanması sonucunda yere yığılan Çetin'in yolun sonuna gelmesi Teşkilat dizisinin sıkı takipçilerinin hayal kırıklığına uğramasına neden oldu. Mustafa Açılan'ın üstlendiği Çetin karakterinin kurşunların hedefi olması ve beraberinde ise hayat mücadelesini yitirmesi Pınar karakterini tarifi mümkün olmayan yasa boğmuştur.

ATV Kuruluş Osman ve TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'dan ayrılmıştı! Hakim'e beklenmedik transferATV Kuruluş Osman ve TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'dan ayrılmıştı! Hakim'e beklenmedik transfer

Ekran başındakiler Çetin'in hikayesinin yarıda kesilmeyeceğini ve yolculuğuna kaldığı yerden devam edeceğini zannederken senaristin ters köşeye yatırması şaşkınlık etkisi meydana getirdi. Sosyal medya üzerinden yorum yapmayı ihmal etmeyen seyircisi, bu şekilde bir veda yaşanacağını tahmin etmediklerini ağırlıklı olarak belirttiler.

Teşkilat dizisiyle çok geniş bir hayran kitlesi elde eden ve bilhassa vurulma sahnesindeki performansıyla milyonları etkisi altına alan Mustafa Açılan, oyunculuk kariyerinde Akıncı, Maria ile Mustafa, Bir Zamanlar Çukurova gibi projelerde kendini göstermiştir.