USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu 29.bölüm 2.fragmanında sert hesaplaşma! Ortalığı birbirine kattı

Reytinglerdeki başarısını istikrarlı bir şekilde sürdüren Alparslan Büyük Selçuklu 29.bölüm 2.fragmanında Alparslan ile Seferiye arasında ipler iyice gerilir. Alparslan’ı güç duruma düşüren Seferiye’nin kılıçtan keskin sözleri ortalığı çalkaladı.

TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu 29.bölüm 2.fragmanında sert hesaplaşma! Ortalığı birbirine kattı
26-09-2022 22:35
Google News

26 Eylül Pazartesi tarihinde TRT1’de yayına girecek Alparslan Büyük Selçuklu 29.bölümde, ucunda her ne olursa olsun inadından vazgeçmeyen Seferiye sert bir çıkışa imza attı.

Kararlılığını sürdürmeye ve bildiğini okumaya devam eden Seferiye, Alparslan’ın başını belaya sokar. Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanında Alparslan ile evlenmeye razı gelmeyen ve beraberinde onu hançer saplayarak hayatını riske atan Seferiye’nin sözleri yankı uyandırdı.

Alparslan’a karşısına geçen Seferiye, "Seni asla sevmeyeceğimi, nefret ettiğimi bile bile hala mı evlenmek istersin benimle?’’ şeklinde ifadelere yer vermesi dikkatleri çekti. Seferiye’nin sözleri karşısında suskunluğunu bozmayan Alparslan’ın sıradaki hamlesinin ne olacağı izleyenlerin kafasında soru işareti bıraktırdı.