USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

TRT1 Al Sancak 9.bölüm fragmanında gündeme oturan sahne! Heyecanı tavan yaptırdı

Al Sancak 9.bölüm fragmanında Boran, Ahtapot’un operasyonlarını gammazlayan kişinin kim olduğunu öğrenmek için Yüzbaşı Ali Banazlı’yı köşeye sıkıştırırken gerilim dolu anlar yaşanır.

TRT1 Al Sancak 9.bölüm fragmanında gündeme oturan sahne! Heyecanı tavan yaptırdı
26-03-2023 09:48
Google News

Al Sancak 9.bölüm fragmanında yapacaklarında sınır tanımayan Boran, ‘Bir gün daha fazla yaşayacaksın Yüzbaşı!’ diyerek Ali Banazlı’ya aba altından sopa gösterir. Al Sancak yeni bölüm fragmanında gece eve gelen adamın kimliğini tespit edebilmek için çalışmalar başlatılırken Yüzbaşı, önünde sonunda bu kişinin gün yüzüne çıkarılacağının mesajını verir.

Ben Bu Cihana Sığmazam 24.bölüm fragmanında sürpriz gelişme! Büyük müjdeyi verdilerBen Bu Cihana Sığmazam 24.bölüm fragmanında sürpriz gelişme! Büyük müjdeyi verdiler

Al Sancak’ta şifrenin kırılması ekibin yüzünü güldürürken, Komutan’ın ise ‘Ne olursa olsun onu oradan sağ çıkarmak zorundayız’ emrini vermesiyle vakit kaybetmeden harekete geçilir. Senaristliğini Mehmet Arı, Selman Kılıçaslan ve Atilla Engin’in, yönetmenliğini Günay Günaydın’ın ve yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği Al Sancak 9.bölümüyle 30 Mart Perşembe tarihinde saat 20:00’da TRT1’de hayranlarıyla buluşacak.

Teşkilat 69.bölüm fragmanı: ‘Siyah İnci’yi elimden kaçırdım!’ MİT’i bekleyen yeni tehlike…Teşkilat 69.bölüm fragmanı: ‘Siyah İnci’yi elimden kaçırdım!’ MİT’i bekleyen yeni tehlike…