USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor Torino hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber 7 - Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan Trabzonspor, yaz dönemindeki üçüncü hazırlık maçını Torino ile oynayacak. Peki, Trabzonspor Torino maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Bordo-Mavili ekibin Avusturya'da oynayacağı müs

Trabzonspor Torino hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
21-07-2022 14:18
Google News

Abdullah Avcı idaresinde Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalık Futbol Sezonunu şampiyonlukla noktalayan Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. İlk etabı Trabzon'da açıp, Slovenya'da ikinci etabı tamamlamış; Avusturya'da da üçüncü etaba geçmişti. Bordo-Mavililer, Avrupa'da üçüncü hazırlık maçını İtalya Serie A temsilcisi Torino FC ile oynayacak. Peki, Trabzonspor Torino maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

TRABZONSPOR TORİNO MAÇI NE ZAMAN?

Binlerce futbol tutkununun adeta iple çektiği Trabzonspor Torino maçı, 23 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak. Bu karşılaşmaya Avusturya'nın Kitzbühel kasabasındaki Sportstadion Langau ev sahipliği yapacak.

Trabzonspor Avusturya'da

Trabzonspor ile Torino FC'nin oynayacağı hazırlık maçı, ülkemizde A Spor kanalında ekrana gelecek. Ayrıca A Spor kanalının resmi internet sitesinde de maç yayını yapılacak. Buna ek olarak, TÜMSPOR'u ziyaret ederek Trabzonspor Torino karşılaşmasına dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Sivasspor ile 30 Temmuz'da Süper Kupa maçına çıkmayı bekleyen Bordo-Mavililer, yaz dönemindeki son hazırlık maçını Empoli ile oynayacak. Tıpkı Torino gibi Serie A ekipleri arasında yer alan Empoli, 25 Temmuz Pazartesi günü Trabzonspor'un rakibi olacak. Bu karşılaşma da 19.00'da başlayıp A Spor'da izlenebilecek.

Vitor Hugo, antremanın soğuma egzersizini uygularken

TRABZONSPOR'UN TRANSFERLERİ

Önümüzdeki futbol sezonunda üç kulvarda birden mücadele etmeye hazırlanan Trabzonspor, 21 Temmuz 2022 itibariyle 5 futbolcuyu renklerine bağladı. Trezeguet, Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Stefano Denswil ve Jens Stryger Larsen yaz döneminde duyurulan oyunculardı. Bordo-Mavililer bu dönemde en yüksek ödemeyi Trezeguet'e (4 milyon Euro) yaptı.