USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Trabzonspor Empoli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haber 7 - Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Trabzonspor, yaz dönemindeki son hazırlık maçını İtalya Serie A ekibi Empoli ile oynayacak. Peki, Trabzonspor Empoli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte, Bordo-Mavililerin Empoli ile planladığı

Trabzonspor Empoli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
23-07-2022 19:58
Google News

Türkiye'yi UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda temsil etmeye hazırlanan Trabzonspor, yaz dönemindeki son provasını Empoli karşısında yapacak. İkinci etap çalışmaları için Avusturya'nın Bad Haring bölgesine giden Bordo-Mavililer, bu programın akabinde yurda dönüp sezona Süper Kupa müsabakasıyla başlayacak. Peki, Trabzonspor Empoli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

TRABZONSPOR EMPOLİ MAÇI NE ZAMAN?

Abdullah Avcı idaresinde çalışmalarını sürdüren Trabzonspor ile Empoli arasındaki hazırlık maçı, 25 Temmuz Pazartesi günü saat 19.00'da başlayacak. Bu karşılaşma, Avusturya'nın Kitzbühel kasabasındaki Sportstadion Langau'da düzenlenecek. Müsabakayı iki ekibin taraftarının takip etmesi bekleniyor.

Marek Hamsik, Trabzonspor

HANGİ KANALDA?

Son Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'un Serie A ekibi Empoli ile oynayacağı hazırlık karşılaşması, Türkiye'de A Spor kanalında yayınlanacak. Ayrıca A Spor kanalının resmi internet sitesi ve YouTube kanalında da yayın yapılacak. Bu adresler dışında TÜMSPOR'u ziyaret ederek müsabakaya dair son gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

EMPOLİ'NİN FORM DURUMU

2020-2021 sezonunda Serie B'den Serie A'ya terfi eden Empoli, önceki yıl İtalya'nın en üst ligini 14'üncü sırada tamamladı. 38 maçta 10 kez galip gelip, 17 kez mağlup olan ekip; 11 kez sahadan beraberlikle ayrıldı. Sezon genelinde 50 kez gol atan Maviler, ağlarında 70 gol gördü. Transfermarkt'te güncel değeri 82 milyon Euro düzeyinde olan ekip, yaz transfer döneminde Vicario, Cacace, Stojanovic, Marin, Luperto, Destro, Ebuehi, Perisan, Satriano ve De Winter'i renklerine bağladı. 

SİVASSPOR İLE KRİTİK MÜCADELE

Trabzonspor, Empoli maçından sonra Türkiye'ye dönüp bu kez Süper Kupa maçına odaklanacak. Süper Lig'i şampiyonlukla noktalayan Bordo-Mavililer ile Türkiye Kupası galibi Sivasspor, sezon öncesinde müzelerine bir kupa daha götürebilmek için rekabet edecek. Bu müsabaka, 30 Temmuz Cumartesi günü saat 20.45'te oynanacak.