USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Tancan Doğalgazın Gaziantep’e ne zaman ve nasıl verileceğini detaylarıyla açıkladı.

Gaziantep 7.7 şiddetli deprem sonrası yaşanan doğlagaz sıkıntısı ile ilgili konuşan Enerji Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Doğalgazın Gaziantep'e ne zaman geleceğini ve nasıl verileceğini açıkladı.

Tancan Doğalgazın Gaziantep’e  ne zaman ve nasıl verileceğini detaylarıyla açıkladı.
09-02-2023 23:56
10-02-2023 00:13
Google News

Tancan, Organize Sanayi Bölgesine doğalgazın Cuma (10 Şubat 2023) günü kontrollü şekilde verileceğini açıkladı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar bakan yardımcısı Abdullah Tancan yaptığı açıklmada, "'Bakanlığımıza bağlı ekipler gece gündüz demeden arızanın giderilmesi için çalışmalarına devam ediyorlar. Doğalgazı şuanda Gaziantep giriş istasyonuna ulaştırdık ve Organize Sanayi bölgemize doğalgazı cuma günü kontrollü şekilde vermeye başlıyoruz'' dedi.

TANCAN KONTROL SONRASI EN KISA ZAMANDA VERECEĞİZ

Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Doğal Gazın Gaziantep'e ne zaman verileceği konusunda yaptığı açıklmada;  "Gaziantep'e ekip sayımızı çok fazla bir şekilde artırdık. 200 civarımda bir ekiple Binaların tek tek kontrolleri yapıldıktan sonra problem yoksa gazı vereceğiz. Her aboneye önceden  mesaj iletilerek ne zaman kontrole gelineceğini belirtilecek. Bu süreyi çok fazla uzatmadan en kısa zamanda konut ve işyerlerine gazı vereceğiz" 

PATLAMALAR OLMASINI İSTEMİYORUZ

Tancan, Yaşadığımız deprem felaketinin ardından gaz verme konusunda binalarda tek tek kontrol yapmadan gazı verdiğimiz takdirde büyük patlamalar olmaması için kontrol yaparak gazı aboneye vereceklerini belirtti.

ÖNCELİK HASTANE, YEMEKHANE VE FIRINLAR OLACAK

Doğal gaz verecekleri aboneler konusunda önceliklerinin Hastaneler,  yemekhane ve fırın gibi gıda işiletmelerine öncelik vereceklerini belirten Bakan Yardımcısı Tancan, Doğal gazdaki arıza konusunda şöyle konuştu; "Doğal Gazın Gaziantep'e nezaman verileceği konusunda gelişme var. Evet arıza giderildi, iletim şebekesine gaz verildi, Gaz Gaziantep giriş istasyonuna ulaştı. Ancak binalara gaz verilmesi için Dağıtım şebekesi ve binanın tek tek kontrolü gerekir. Bu konuda bir açıklama ve izlenecek yol ve yöntem   GAZDAŞ yetkilileri tarafımdan basın açıklamasıyla duyurulacaktır" şeklinde konuştu

Tancan Doğalgazın Gaziantep’e  ne zaman ve nasıl verileceğini detaylarıyla açıkladı. 

DoğalGaz Gaziantep giriş istasyonuna ulaştı.

Gaziantep 7.7 şiddetli deprem sonrası en büyük sorunların başında doğalgazda sıkıntı yaşanmıştı. 

Doğalgazın Gaziantep'e ne zaman geleceğini açıkladındı. 

Tancan, Organize Sanayi Bölgesine doğalgazın Cuma günü kontrollü bir şekilde verileceğini açıkladı. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar bakan yardımcısı Abdullah Tancan yaptığı  açıklamada, ''Bakanlığımıza bağlı ekipler gece gündüz demeden arızanın giderilmesi için çalışmalarına devam ediyorlar. Doğalgazı şuanda Gaziantep giriş istasyonuna ulaştırdık ve Organize Sanayi bölgemize doğalgazı Cuma günü kontrollü şekilde vermeye başlıyoruz'' dedi. 

TANCAN KONTROL SONRASI EN KISA ZAMANDA VERECEĞİZ 

Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Doğalgazın Gaziantep'e ne zaman verileceği konusunda yaptığı açıklamada şu bilgşleri verdi; “Gaziantep'e ekip sayımızı çok fazla bir şekilde artırdık. 200 kişilik bir ekiple Binaların tek tek kontrolleri yapıldıktan sonra bir problem yoksa gazı vereceğiz. Her aboneye mesaj gelecek ne zaman kontrole gelineceği önceden iletilecek. Bu süreyi çok fazla uzatmadan en kısa zamanda konut ve işyerlerine gazı vereceğiz" dedi. 

PATLAMALAR OLMASINI İSTEMİYORUZ 

Tancan, Yaşadığımız deprem felaketinin ardından gaz verme konusunda binalarda tek tek kontrol yapmadan verdiğimiz takdirde büyük patlamalar olmaması için kontrol yaparak gazı aboneye vereceklerini belirtti. 

ÖNCELİK YEMEKHANE VE FIRINLAR OLACAK 

Doğal gaz verecekleri aboneler konusunda önceliklerinin yemekhane ve fırın gibi gıda işiletmelerine olacağını belirten Bakan Yardımcısı Tancan, Doğal gazdaki arıza konusunda ise şöyle konuştu; “Doğal Gazın Gaziantep'e ne zaman verileceği konusunda gelişme var. Çünkü evet arıza giderildi, iletim şebekesine gaz verildi, gaz Gaziantep giriş istasyonuna ulaştı. Ancak binalara gaz verilmesi için Dağıtım şebekesi ve binanın tek tek kontrolü gerekir. Bu konuda bir açıklama ve izlenecek yol GAZDAŞ tarafından tapılacaktır.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Osman akalin
Osman akalin 1 yıl önce
Eskiden evlerde bacalar olurdu,böyle felaketlerde kışın olağan üstü hallerde ısınma sorunu olmazdı,malesef şimdi yeni yapılan projelerde baca sistemi yok o bakımdan insanlar böyle bir felakette kışın ısınma sorunu yaşıyorlar,fırınlar ekmek imalatı yapamıyorlar.acaba yeni yapılan bina projelerinde baca sistemi yeniden düşünülemezdi?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Sivasspor3751-8
8Alanyaspor3650+3
9Çaykur Rizespor3649-8
10Antalyaspor3748-5
11Adana Demirspor3744-3
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3716-47
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler