USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Piyasaya 22 milyar dolarlık araç geliyor

Ekonomi - Yediemin İşletmecileri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Kayseri Yediemin Otopark İşletmecileri Dernek Başkanı Ethem Gülşan, 21-22 milyar dolarlık araçların piyasaya döneceğini söyledi.

Piyasaya 22 milyar dolarlık araç geliyor
01-11-2023 20:37
Google News

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç geçtiğimiz günlerde "Hacizli malların yedieminlerde çürümesinin önüne geçecek uygulamayı 1 Kasım'da başlatıyoruz" açıklaması sonrası 1,5 milyon aracın otoparklarda beklendiği öğrenildi.

Tüm Yediemin İşletmecileri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Kayseri Yediemin Otopark İşletmecileri Dernek Başkanı Ethem Gülşan, haczi kalkmış ancak halen yediemin otoparklarında bekleyen araçların satışa çıkarılacak olması ile ilgili olarak, "21-22 milyar dolarlık araçların piyasaya dönmesi çok fayda sağlayacak" dedi.

BAKAN TUNÇ’TAN HACİZLİ MAL AÇIKLAMASI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç geçtiğimiz günlerde "Hacizli malların yedieminlerde çürümesinin önüne geçecek uygulamayı 1 Kasım'da başlatıyoruz" açıklamasını yapmıştı. "Yedieminlerde bulunan ve icra hukuku kapsamında artık hukuken muhafazasına gerek kalmayan mahcuz malların tasfiyesini taraf menfaatini ve kamu yararını gözeterek çözüme kavuşturduk" diyen Bakan Tunç'un bu açıklamasıyla otoparklarda çürüyen 1 buçuk milyona yakın aracın satışının önü açılmıştı.