USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Millet İttifakı neye hazırlanıyor? "Hepsi suç örgütü üyesi olmaktan yargılanacak!"

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimine haftalar kala anket manipülasyonlarıyla havaya giren Millet İttifakı yandaşları, tehdit ve hesaplaşma yönündeki parmak sallama küstahlığına her gün bir yenisini ekliyor.

Millet İttifakı neye hazırlanıyor?
23-03-2023 13:14
Google News

Haber7 - ÖZEL

Bir yandan seçim süreci yaklaşırken diğer yandan CHP'nin başını çektiği Millet İttifakı bileşenlerinin tehditleri devam ediyor. 

“Helalleşeceğiz”, “Başörtüsünü serbest bırakacağız”, “Yasaklar ve sansürler olmayacak” ifadeleriyle inandırıcılıktan uzak maskeyle PR yapan Millet İttifakı’nın bileşenleri ve destekçileri, seçim yaklaştıkça kin ve intikam hırslarını dışa vuruyor. Deprem felaketini fırsat gören ve "Erdoğan buradan şamar yer" diye düşünen zihniyet, bu 'özgüven' ile 'hesaplaşma' ve tehdit dilini kullanmaktan çekinmiyor.

'Temel korkusu' sardı! 99 depreminin bakanı, 'Erdoğan buradan şamar yer' demişti ama...'Temel korkusu' sardı! 99 depreminin bakanı, "Erdoğan buradan şamar yer" demişti ama...

Muhafazakar ve dindar seçmeni saflarına çekmek için 'takiye' yapan Millet İttifakı ve destekçileri, bir yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ‘diktatörlük’ ile suçlarken diğer yandan ise iktidara geldiklerinde gerçekleştirecekleri uygulamaları da itiraf ediyor.

AHMET ŞIK'TAN TEHDİT: HEPSİ SUÇ ÖRGÜTÜ ÜYESİ OLMAKTAN YARGILANACAK

HDP'nin başını çektiği Emek ve Özgürlük İttifakı'nda bulunan ve cumhurbaşkanlığı adaylığında Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyecek olan Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) AK Parti ve MHP'ye tehdit yağdı.

HDP kontenjanından Meclis'e girdikten sonra Türkiye İşçi Partisi'ne (TİP) katılan milletvekili Ahmet Şık, AK Parti ile MHP'yi hedef aldı.

Seçimi kazandıkları takdirde AK Parti'nin suç örgütü olarak yargılanacağı tehdidinde bulunan TİP'li Ahmet Şık, "AKP'ye MHP'ye bırakmayacağız muhalefeti. Ki, onlar zaten darmaduman olacaklar. Hepsi suç örgütü üyesi olmaktan yargılanacak yapıdan bahsediyoruz." diye konuştu.

AK Parti'nin kapatılacağını ve AK Parti'lilerle yargı yoluyla hesaplaşacaklarını söyleyen Şık, "AKP bir siyasi parti muamelesi görmeyecek bu dönem kapanırsa. AKP bir suç örgütü olduğu için kapatılacak. Siyasi parti kılığına girmiş bir suç örgütü diyecekler." dedi.