USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Kassam mücadeleyi her cephede veriyor... İsrail işgalcilerini ürperten mesajlar

İsrail'in Gazze'de 37 gündür düzenlediği soykırım saldırılarına direnen Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin Kassam Tugayları, psikolojik harp cephesinde de işgalci orduyu titreten hamleler gerçekleştiriyor.

Kassam mücadeleyi her cephede veriyor... İsrail işgalcilerini ürperten mesajlar
12-11-2023 18:27
Google News

Kassam mücadeleyi her cephede veriyor... İsrail işgalcilerini ürperten 'psikolojik harp' mesajları

GALERİNİN DEVAMI <p>İşgalci İsrail’in 37 gündür 31 bin ton <a href=bomba yağdırarak savaş ve insanlık suçlarını işlediği terör saldırıları dünyanın tepkisine rağmen dur durak bilmezken, Gazze’de konuşlu Kassam Tugayları’nın silahlı direnişi ise her cephede sürüyor.

"><p>7 Ekim’de İsrail’e tarihinin en <a href=büyük hezimetini yaşatan Kassam Tugayları, Hamas’ın askeri gücü olarak yıllardır Gazze topraklarında vatan müdafaası yapıyor.

"><p>Hava <a href=savunma radarı, savaş uçağı, savaş gemisi, helikopteri, tankı, zırhlı araçları olmamasına rağmen, bütün bu imkanlara sahip İsrail ordusuna insanüstü bir kararlılıkla direnen Kassam Tugayları, 37 gündür birçok cephede sürpriz hamleler gerçekleştiriyor.

"><p>Gazze’deki yer altı tünellerinde kısıtlı imkanlarla üretilen <strong>roketler, havan topları, dronlar ve bubi tuzaklarıyla </strong>İsrail ordusuna karşılık veren Kassam Tugayları, <strong>dijital mecralarda da <a href=etkili bir güç oluşturuyor.

"><p>Mühendislik harikası olarak oluşturulan Gazze’deki yer altı tünellerinde <a href=yüksek iletişim ağı oluşturan, telefon ve telsiz haberleşmesini sağlayan Kassam Tugayları, “El Kassam Medya” yapılanması ile savaşın psikolojik boyutunda da önemli vazifeler üstleniyor.

"><p><strong>Arapça </strong>ve <strong>İbranice </strong>hazırlanan görselleri dijital medyaya <a href=servis eden Kassam Tugayları, evrensel çapta geniş kullanım ağı olan İngilizce, Türkçe gibi lisanlarda da bu grafiklerini hazırlıyor.

"><p>İsrail ordusuna yönelik <a href=sert ve tesirli mesajlar içeren görselleri 7 Ekim’den bu yana sık sık paylaşan Kassam Tugayları, özellikle ayet-i kerimelerden alıntılarla anlamlı içerikler oluşturuyor.

"><p><u><strong>İsrail ordusunda yer <a href=alan işgalci unsurların telefonlarına ulaşılıp mesaj yoluyla da gönderilen bu görseller, psikolojik harp hususunda Kassam Tugayları’nın ileri seviyede güç elde ettiğini ortaya koyuyor.

"><p>Operasyonel görüntülerle birlikte hazırlanan fotoğraflarda, Kassam savaşçılarıyla “<strong>Size cehennem ateşini tattıracağız”, “Ordumuz sizi gözetiyor”, “Mağlup olmak için ilerleyin ve bizim nasıl insanlar olduğumuzu öğrenin</strong>” şeklinde ifadeler yer alıyor.</p><p><em>Kassam Tugayları’nın psikolojik harp unsuru olarak oluşturduğu görsellerde yer alan <a href=bazı sloganlar şunlar:

  • “Size cehennem ateşini tattıracağız”,
  • “Ordumuz sizi gözetiyor”,
  • “Mağlup olmak için ilerleyin ve bizim nasıl insanlar olduğumuzu öğrenin”,
  • “Kalkanları hedef alan keskin nişancılar sizi gözetiyor”,
  • “Kader okları”,
  • “İşiten, ezilen gibi değildir”,
  • “İlerle.. Korkunun gölgelerini göreceksin”,
  • “Hayalet ordu”,
  • “Cehennemimizden size veyl olsun”,
  • “Allah’ın azabıyla onlara her türlü azabı getireceğiz”,
  • “Lebbeyk ya Aksa”,
  • “Füzem boşuna değildi”,
  • “Gökyüzünün gazabı”,
  • “Onları gözetle ve sabret”,
  • “Onların günlerinin hesabını yapıyoruz”,
  • “Sığınaklara”,
  • “Tohumlar yeşerdi ve özgürlük şafağı doğdu”
"><p>Görsellerde, Kassam Tugayları Sözcüsü <strong>Ebu Ubeyde</strong>’nin sözlerine de atıf yapılıyor.</p><p><strong>Görüntülerin Gazze’ye kara <a href=saldırısı düzenleyen İsrail ordu birlikleri ve işgal ordusunun Gazze’ye yakın bölgelerindeki unsurlarına ciddi tesirler oluşturduğu ifade ediliyor.

"><p><em><strong>İşte İzzeddin Kassam Tugayları’nın psikolojik harp sahasında verdiği mücadeleye <a href=örnek teşkil eden ve 7 Ekim’den bu yana resmi hesaplar üzerinden servis edilen o görüntülerden bazıları...

">

Haber7 - ÖZEL

İşgalci İsrail’in 37 gündür 31 bin ton bomba yağdırarak savaş ve insanlık suçlarını işlediği terör saldırıları dünyanın tepkisine rağmen dur durak bilmezken, Gazze’de konuşlu Kassam Tugayları’nın silahlı direnişi ise her cephede sürüyor.

DÜNYA SEYREDİYOR, ONLAR DİRENİYOR

5 bin çocuğu katleden, 11 bin insanı öldüren, 40 bin konutu yıkan, 220 bin konutu kullanılmaz hale getiren İsrail, tarihin en korkunç insanlık trajedisine imza atıyor. Uluslararası platformlarda “insan hakları”, “hukuk”, “özgürlük”, “demokrasi” gibi ifadelerle kamuoyu oluşturan Batılı devletler ve kuruluşlar, Filistin’de bu süslü sözlerin hiçbirini kullanmıyor, 37 gündür İsrail’e ‘dur’ diyemiyor.

Filistinli sivil halkların hakkını, hukukunu savunacak hiçbir evrensel kuruluş ortaya çıkmıyor.

İsrail’in son 5 günde 9 hastaneyi bombalamasına, 7 Ekim’den bu yana 18 hastaneyi hizmet dışı bırakmasına, terör saldırılarında 100’ü aşkın sağlık personelini katletmesini dünya sessizce seyrediyor.

Fakat İsrail’in bu barbarca saldırılarının karşısına dikilen, silahlı şekilde karşılık veren, siyonist orduya tuzaklar kuran, işgalcilerin tuzaklarını bozup Gazze’yi onlara mezar eden bir direniş gücü var: Kassam Tugayları.

7 Ekim’de İsrail’e tarihinin en büyük hezimetini yaşatan Kassam Tugayları, Hamas’ın askeri gücü olarak yıllardır Gazze topraklarında vatan müdafaası yapıyor.

SÜRPRİZ HAMLELERLE YÜREK TİTRETİYORLAR

Hava savunma radarı, savaş uçağı, savaş gemisi, helikopteri, tankı, zırhlı araçları olmamasına rağmen, bütün bu imkanlara sahip İsrail ordusuna insanüstü bir kararlılıkla direnen Kassam Tugayları, 37 gündür birçok cephede sürpriz hamleler gerçekleştiriyor.  

Gazze’deki yer altı tünellerinde kısıtlı imkanlarla üretilen roketler, havan topları, dronlar ve bubi tuzaklarıyla İsrail ordusuna karşılık veren Kassam Tugayları, dijital mecralarda da etkili bir güç oluşturuyor.

Mühendislik harikası olarak oluşturulan Gazze’deki yer altı tünellerinde yüksek iletişim ağı oluşturan, telefon ve telsiz haberleşmesini sağlayan Kassam Tugayları, “El Kassam Medya” yapılanması ile savaşın psikolojik boyutunda da önemli vazifeler üstleniyor.

İSRAİL ASKERLERİNİN PSİKOLOJİSİNİ TAHRİP İÇİN ÖZEL ÇALIŞMA

Arapça ve İbranice hazırlanan görselleri dijital medyaya servis eden Kassam Tugayları, evrensel çapta geniş kullanım ağı olan İngilizce, Türkçe gibi lisanlarda da bu grafiklerini hazırlıyor.

İsrail ordusuna yönelik sert ve tesirli mesajlar içeren görselleri 7 Ekim’den bu yana sık sık paylaşan Kassam Tugayları, özellikle ayet-i kerimelerden alıntılarla anlamlı içerikler oluşturuyor.

İsrail ordusunda yer alan işgalci unsurların telefonlarına ulaşılıp mesaj yoluyla da gönderilen bu görseller, psikolojik harp hususunda Kassam Tugayları’nın ileri seviyede güç elde ettiğini ortaya koyuyor.

Operasyonel görüntülerle birlikte hazırlanan fotoğraflarda, Kassam savaşçılarıyla “Size cehennem ateşini tattıracağız”, “Ordumuz sizi gözetiyor”, “Mağlup olmak için ilerleyin ve bizim nasıl insanlar olduğumuzu öğrenin” şeklinde ifadeler yer alıyor.

Kassam Tugayları’nın psikolojik harp unsuru olarak oluşturduğu görsellerde yer alan bazı sloganlar şunlar:

“Size cehennem ateşini tattıracağız”,“Ordumuz sizi gözetiyor”,“Mağlup olmak için ilerleyin ve bizim nasıl insanlar olduğumuzu öğrenin”,“Kalkanları hedef alan keskin nişancılar sizi gözetiyor”,“Kader okları”,“İşiten, ezilen gibi değildir”,“İlerle.. Korkunun gölgelerini göreceksin”,“Hayalet ordu”,“Cehennemimizden size veyl olsun”,“Allah’ın azabıyla onlara her türlü azabı getireceğiz”,“Lebbeyk ya Aksa”,“Füzem boşuna değildi”,“Gökyüzünün gazabı”,“Onları gözetle ve sabret”,“Onların günlerinin hesabını yapıyoruz”,“Sığınaklara”,“Tohumlar yeşerdi ve özgürlük şafağı doğdu”


Görsellerde, Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde’nin sözlerine de atıf yapılıyor.

Hangisi terörist? Dünyaya İsrail'den katliam, Hamas'tan insanlık dersi!Hangisi terörist? Dünyaya İsrail'den katliam, Hamas'tan insanlık dersi!

Görüntülerin Gazze’ye kara saldırısı düzenleyen İsrail ordu birlikleri ve işgal ordusunun Gazze’ye yakın bölgelerindeki unsurlarına ciddi tesirler oluşturduğu ifade ediliyor.


İşte İzzeddin Kassam Tugayları’nın psikolojik harp sahasında verdiği mücadeleye örnek teşkil eden ve 7 Ekim’den bu yana resmi hesaplar üzerinden servis edilen o görüntülerden bazıları:

BÜTÜN GÖRSELLER İÇİN TIKLAYIN
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3699+65
2Fenerbahçe3693+61
3Trabzonspor3661+16
4Başakşehir FK3658+11
5Beşiktaş3655+6
6Kasımpaşa3652-4
7Alanyaspor3650+3
8Çaykur Rizespor3649-8
9Sivasspor3648-10
10Antalyaspor3645-6
11Adana Demirspor3644-2
12Samsunspor3642-8
13Kayserispor3641-12
14Konyaspor3640-11
15MKE Ankaragücü3639-4
16Gaziantep FK3638-10
17Fatih Karagümrük3637-3
18Hatayspor3637-9
19Pendikspor3636-30
20İstanbulspor3616-45
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler