USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kasımpaşa - Gaziantep FK: 1- 0

"Kasımpaşa ile Gaziantep FK, Süper Lig'in 8. haftasında karşı karşıya geldi. Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübü'nü 1-0'lık skorla mağlup etti."

Kasımpaşa - Gaziantep FK: 1- 0
01-10-2022 17:00
01-10-2022 17:05
GAZİANTEP
Google News

90+3 dk'da Kasımpaşa takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Jeffrey Bruma geçiyor.

90+2 dk'da Sadık Çiftpınar, Joao Figueiredo tarafından faulle durduruluyor. Kasımpaşa, orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak. Kasımpaşa takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan Aytaç Kara tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

90+1 dk'da Kasımpaşa takımından Stephane Bahoken sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Ceza sahası içinde topla buluşan Mickael Tirpan, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.

90. dk'da Gaziantep FK, Marko Jevtovic ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak. Mickael Tirpan - Marko Jevtovic mücadelesinde hakem, Kasımpaşa yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Gaziantep FK lehine faul kararı veriyor. Gaziantep FK takımında Valmir Veliu faul yapıyor. Gaziantep FK yarı alanının ortalarında kaleye uzak mesafede faul yapılan oyuncu Mickael Tirpan.

90. dk'da Hakem ofsayt gerekçesiyle oyunu durduruyor. Rakip sahanın ilk metrelerinde ofsayta düşen oyuncu Stephane Bahoken

86. dk'da Hakem ofsayt gerekçesiyle oyunu durduruyor. Rakip sahanın ilk metrelerinde ofsayta düşen oyuncu Stephane Bahoken

Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile köşe vuruşu kullanıyor.

85. dk'da Gaziantep FK takımından Valmir Veliu ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

83. dk'da Kasımpaşa takımında oyuncu değişikliği; Valentin Eysseric oyundan çıkarken Aytaç Kara oyuna giren isim.

82. dk'da Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.  Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

81. dk'da Gaziantep FK takımında oyuncu değişikliği; Matej Hanousek oyundan çıkarken Halil İbrahim Pehlivan oyuna giren isim. Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Tomas Pekhart çıkıyor ve yerine Mirza Cihan oyuna giriyor. Taç çizgisine yakın bir yerde Joao Figueiredo, Sadık Çiftpınar tarafından faule maruz kalıyor.

79. dk'da Gaziantep FK takımında, orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Alexandru Maxim. Valentin Eysseric – Alexandru Maxim mücadelesinde hakem, orta yuvarlağa yakın bir noktada Gaziantep FK lehine faul kararı veriyor.

78. dk'da Hakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Sağ köşe bayrağına yakın bir bölgede ofsayta düşen oyuncu Haris Hajradinovic

77. dk'da Valmir Veliu, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

75. dk'da Valmir Veliu önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktada topla buluşan Valmir Veliu tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

73. dk'da Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Kasımpaşa adına Mickael Tirpan kullanacak. Joao Figueiredo yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede topa eliyle müdahale ediyor. Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Angelo Sagal çıkıyor ve yerine Valmir Veliu oyuna giriyor.

72. dk'da Bu dakikada Kasımpaşa takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Valentin Eysseric Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

71. dk'da Gaziantep FK, Ertuğrul Ersoy ile orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

70. dk'da Mortadha Ben Ouanes ile Joao Figueiredo arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Mortadha Ben Ouanes.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Gaziantep FK takımı oyuna başlayacak.

67. dk'da Kasımpaşa takımından Valentin Eysseric sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Kasımpaşa takımından Valentin Eysseric sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

66. dk'da Kasımpaşa, Valentin Eysseric ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.  Gaziantep FK takımında Marko Jevtovic faul yapıyor. Gaziantep FK yarı alanının ortalarında kaleye uzak mesafede faul yapılan oyuncu Valentin Eysseric.

64. dk'da Gaziantep FK, Marko Jevtovic ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.

62. dk'da Kasımpaşa takımında Mickael Tirpan faul yapıyor. Orta saha çizgisine yakın bir noktada faul yapılan oyuncu Stelios Kitsiou. Sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden Florent Hadergjonaj ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

60. dk'da Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Alexandru Maxim ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

59. dk'da Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Furkan Soyalp çıkıyor ve yerine Abdulkadir Parmak oyuna giriyor.

58. dk'da Mickael Tirpan - Lazar Markovic mücadelesinde hakem, ceza sahasının hemen önündeki bir noktada Gaziantep FK lehine faul kararı veriyor.

57. dk'da GOL! Bersant Celina Kasımpaşa takımını öne geçiren golü atıyor.

55. dk'da Gaziantep FK takımında Lazar Markovic, sarı kart görüyor.

53. dk'da Rakip ceza sahasının sol köşesinde Bersant Celina için ofsayt bayrağı kalkıyor.

52. dk'da Gaziantep FK takımından Lazar Markovic sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

50. dk'da Kasımpaşa takımından Stephane Bahoken tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.

49. DK'da Kasımpaşa takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Ertuğrul Taşkıran geçiyor. Jeffrey Bruma, penaltı noktası çevresinde Tomas Pekhart tarafından faulle durduruluyor.

48. dk da Hakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Rakip ceza sahasında ofsayta düşen oyuncu Mortadha Ben Ouanes Kasımpaşa takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Kasımpaşa adına Valentin Eysseric kullanacak. Bersant Celina, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Furkan Soyalp tarafından faulle durduruluyor.

47. dk'da Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Mamadou Fall ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

46. dk'da Gaziantep FK takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Stelios Kitsiou geçiyor. Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Valentin Eysseric – Stelios Kitsiou mücadelesinde hakem Zorbay Küçük, Gaziantep FK lehine faul kararı veriyor.

Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlanıyor

45. dk'da Gaziantep FK takımından Stelios Kitsiou tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

44. dk'da Kasımpaşa takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Kasımpaşa adına Sadık Çiftpınar kullanacak.

41. dk'da Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Mortadha Ben Ouanes ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

40. dk'da Orta yuvarlağa yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Kasımpaşa adına Mickael Tirpan kullanacak. Furkan Soyalp - Mickael Tirpan mücadelesinde hakem, orta yuvarlağa yakın bir noktada Mickael Tirpan lehine faul kararı veriyor.

38. dk'da Kasımpaşa takımında, yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Sadık Çiftpınar.

38. dk'da Kasımpaşa takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Valentin Eysseric tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor. Kasımpaşa, Valentin Eysseric ile rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

36. dk'da Ertuğrul Ersoy ile Stephane Bahoken arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Ertuğrul Ersoy. Ceza sahası yayına yakın bir noktadan Kasımpaşa takımı oyuna başlayacak.

34. dk'da Gaziantep FK takımında Tomas Pekhart faul yapıyor. Gaziantep FK yarı alanının ortalarında kaleye uzak mesafede faul yapılan oyuncu Mickael Tirpan.  Kasımpaşa, Mickael Tirpan ile orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.  Alin Tosca ile Stephane Bahoken arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Alin Tosca.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Kasımpaşa takımı oyuna başlayacak.

29. dk da Gaziantep FK, Günay Güvenç ile serbest vuruş kullanacak.

28. dk da Kasımpaşa takımında Valentin Eysseric faul yapıyor.

28. dk da Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Valentin Eysseric ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

27. dk da  Kasımpaşa takımından Valentin Eysseric sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.  Kasımpaşa, Valentin Eysseric ile köşe vuruşu kullanıyor. Valentin Eysseric altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.

26. dk da Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim Rakip yarı alanın ortalarından ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor. Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.

25. dk da Furkan Soyalp, Mickael Tirpan tarafından faulle durdurulduğu için Gaziantep FK yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafeden serbest vuruş kullanacak.

24. dk da Ceza sahasının hemen dışındaki bir noktada kazanılan serbest vuruşu Kasımpaşa adına Ertuğrul Taşkıran kullanacak.

19. dk da Sol köşe bayrağına yakın bir bölgede Bersant Celina için ofsayt bayrağı kalkıyor.

16. dk da Sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden Stephane Bahoken ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

15. dk da Mortadha Ben Ouanes altıpas üzerinden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.

14. dk da Sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden Valentin Eysseric ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

13. dk da Lazar Markovic, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

13. dk da Gaziantep FK takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Furkan Soyalp geçiyor.12. dk'da Mortadha Ben Ouanes taç çizgisine yakın bir yerde topa eliyle müdahale ediyor.

11. dk'da Gaziantep FK takımında, orta yuvarlakta kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Marko Jevtovic. Sadık Çiftpınar – Angelo Sagal mücadelesinde hakem, orta yuvarlakta Gaziantep FK lehine faul kararı veriyor.

9. dk'da Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

8. dk'da Gaziantep FK, Alexandru Maxim ile orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak. Lazar Markovic, Valentin Eysseric tarafından faulle durdurulduğu için Gaziantep FK orta yuvarlağa yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.  Haris Hajradinovic, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.

5. dk'da Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Kasımpaşa adına Jeffrey Bruma kullanacak.

4. dk da Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruşu Kasımpaşa adına Mortadha Ben Ouanes kullanacak.

3. dk daValentin Eysseric, Furkan Soyalp tarafından faulle durduruluyor. Kasımpaşa, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.

2. dk da Gaziantep FK, Angelo Sagal ile köşe vuruşu kullanıyor.

1. dk da Gaziantep FK takımından Lazar Markovic sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3489+58
3Trabzonspor3458+15
4Beşiktaş3554+6
5Başakşehir FK3452+7
6Alanyaspor3549+3
7Kasımpaşa3449-3
8Çaykur Rizespor3549-7
9Sivasspor3448-4
10Antalyaspor3445-3
11Adana Demirspor3441+2
12Kayserispor3440-9
13MKE Ankaragücü3539-3
14Samsunspor3439-7
15Fatih Karagümrük3436-2
16Konyaspor3436-14
17Gaziantep FK3434-15
18Hatayspor3433-10
19Pendikspor3430-32
20İstanbulspor3416-41
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler