USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Kandil emretti! Masanın ortakları kritik kararı duyurdu

PKK elebaşı Mustafa Karasu'nun yedili masaya seçimlere ortak listeyle girilmesi talimatını göndermesinin ardından DEVA, Gelecek, Saadet ve Demokrat Parti seçime ortak listeyle gireceğini açıkladı.

Kandil emretti! Masanın ortakları kritik kararı duyurdu
07-04-2023 11:43
Google News
   Haber7-Özel

Türkiye 37 gün sonra cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birine girecek. ABD medyasında bile "dünyanın en önemli seçimi" olarak nitelendirilen 14 Mayıs seçimi için Kandil'deki eli kanlı teröristler de var gücüyle çalışıyor. Ölüm korkusuyla saklandıkları mağaralardan çıkamayan teröristbaşları Kandil'den Türkiye'deki yedili masaya seçim talimatlarını gönderiyor.

Açıkça Öcalan dediler! Kılıçdaroğlu'na terörden bir destek dahaAçıkça Öcalan dediler! Kılıçdaroğlu'na terörden bir destek daha

ORTAK LİSTE TALİMATI

Seçim tarihinin ilan edilmesinden bu yana yedili masanın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na her gün bir destek açıklaması yapan terör örgütünden geçtiğimiz gün muhalefete taktikte gelmişti. Terör örgütü PKK’nın elebaşlarından Mustafa Karasu yayınladığı video ile muhalefet paydaşlarına seslenmiş, yedili masadaki partilere ortak listede uzlaşı sağlanmasını istemişti.