USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

İsrail-Filistin savaşı: İsrail'de bilanço ağırlaşıyor: Ölen İsrailli sayısı 1200'ü aştı

İsrail, Hamas'ın başlattığı 'Aksa Tufanı' operasyonu sonrası Filistin'deki katliamı sürüyor. İsrail, Aksa Tufanı operasyonları sonucunda 1200 İsrail vatandaşının öldüğünü açıkladı. İşte İsrail-Filistin savaşında son gelişmeler.

İsrail-Filistin savaşı: İsrail'de bilanço ağırlaşıyor: Ölen İsrailli sayısı 1200'ü aştı
11-10-2023 00:22
Google News

İsrail savaş uçakları, Gazze Limanını bombaladı! Aşkelon şehrine roket yağdı!

GALERİNİN DEVAMI <p>İsrail savaş uçakları, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik <a href=hava saldırılarına dördüncü gününde de devam ediyor.

"><p>İsrail savaş uçakları, Gazze Limanında <a href=bulunan balıkçı teknelerini vurdu. Saldırı sonucu limandaki bazı teknelerden yoğun dumanlar yükseldi.

"><p>İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'ndeki er-Rimal mahallesinin <a href=büyük bir bölümünü bombaladı.

"><p>İsrail savaş uçaklarının başlattığı yoğun bombardıman sonucu Gazze Şeridi'ndeki Er-Rimal Mahallesi moloz yığını haline geldi.</p><p>AA ekibi, Er-Rimal Mahallesi'nde yıkılmış ve <a href=ağır hasar görmüş binaları havadan görüntüledi.

">

Son dakika İsrail-Filistin savaşı haberleri: İsrail, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'deki katliamı sürüyor. İsrail, Aksa Tufanı operasyonları sonucunda 1200 İsrail vatandaşının öldüğünü açıkladı.

İşte dakika dakika İsrail-Filistin savaşından gelişmeler;

ÖLEN İSRAİLLİ SAYISI 1200'Ü GEÇTİ

23.45: İsrail basınına göre Gazze'den düzenlenen saldırılarda ölen İsraillilerin sayısı 1200'ü geçti.

23.05: İsrail ordusu, Suriye'den çok sayıda füze atılmasının ardından Suriye, Lübnan ve Filistin'i eş zamanlı olarak bombalamaya başladı.

22.48: İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, İsrail tarihi boyunca böyle bir barbarlıkla karşı karşıya kalmadıklarını açıkladı.

22.47: İsrail ordusundan yapılan yazılı açıklamada, “Suriye'den İsrail'e yönelik çok sayıda top atıldığı tespit edildi.” denildi.

Açıklamada, top mermilerinin bir kısmının İsrail topraklarına ulaştığı ve açık alanlara düştüğü kaydedildi.

22.28: İSRAİL'İN AŞDOD KENTİ SOKAKLARIN SICAK ÇATIŞMA YAŞANIYOR

İsrail'in Aşdod ve Aşkelon şehirlerinde Filistinli gruplar ile İsrail polisi arasında çatışmalar yaşanıyor. Filistinli grupların bir başka sızmasından şüpheleniliyor.