USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy'dan CHP'li Başarır'a sert tepki

Haber 7 - İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'a AK Parti ve Türk Polis Teşkilatı'nı hedef alan operasyonda usulsüz kaydedilen görüntüleri paylaşmasına sert tepki gösterdi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy'dan CHP'li Başarır'a sert tepki
07-08-2022 16:13
Google News

AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz'ın aracı geçen sene polis tarafından durdurulmuştu. AK Parti ve Türk Polis Teşkilatı'nı hedef alan operasyonda polise soruşturma açılınca olayda usulsüz kaydedilen görüntüleri CHP'li Ali Mahir Başarır'ın servis ettiği ortaya çıktı.

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır da sosyal medya üzerinden medyayı hedef alarak, "Sen polisine “şerefsiz” de suçlu bu görüntüleri paylaşan Ali Mahir Başarır olsun! Utanmaz, arsız havuz medyası!" paylaşımında bulundu.

MEHMET ERSOY'DAN SERT TEPKİ

Başarır'ın paylaşımına sert tepki gösteren İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, "Asıl arsız ve namussuzluk, polise yumruk atanlar yargılanmasın diye oy kullanıp, sonra da hukuka, disipline aykırı şekilde çekilen bir videoyu, yine hukuksuz bir şekilde temin edip yayınlamak, bunu da itiraf etmektir. Belli ki, kirli tezgâhının ortaya çıkarılmasından rahatsız olmuşsun." açıklamasında bulundu.

Asıl arsız ve namussuzluk, polise yumruk atanlar yargılanmasın diye oy kullanıp,sonra da hukuka,disipline aykırı şekilde çekilen bir videoyu,yine hukuksuz bir şekilde temin edip yayınlamak,bunu da itiraf etmektir.Belli ki,kirli tezgâhının ortaya çıkarılmasından rahatsız olmuşsun. https://t.co/pIwy0ZJrKY

— Mehmet Ersoy (@mehmetersoy57) August 7, 2022

CHP BAŞARIR'DAN BAKAN YARDIMCISINA HAKARET

CHP'li Başarır, daha da ileri giderek, "Utanmaz adam bir de bakan yardımcısı olacaksın! polisinin yanında olsana hadsiz terbiyesiz! Videoyu da gayet hukuki bir şekilde aldım ve paylaştım elime sağlık." paylaşımında bulundu.

ERSOY'DAN BAŞARIR'A CEVAP

Bakan Yardımcısı Ersoy, CHP'li Başarır'a tekrar cevap vererek, "Evet Bakan Yardımcısıyım ve her zaman polisimizin yanındayım. Ama senin gibi polisimizi kirli siyasi emellerine alet edip, suçu tasarlayıp, işleten utanmazların foyasını meydana çıkarmak da görevimizdir. Senin rahatsızlığının ve yaygaranın nedeni de bunun hesabını verme korkundur!" paylaşımında bulundu.

Evet Bakan Yardımcısıyım ve her zaman polisimizin yanındayım. Ama senin gibi polisimizi kirli siyasi emellerine alet edip, suçu tasarlayıp,işleten utanmazların foyasını meydana çıkarmak da görevimizdir.
Senin rahatsızlığının ve yaygaranın nedeni de bunun hesabını verme korkundur! https://t.co/5vH2AKEq5C

— Mehmet Ersoy (@mehmetersoy57) August 7, 2022