USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Her cümlesinde farklı bir anlam var! İşte Erdoğan'ın konuşmasının şifreleri!

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da düzenlenen 'Büyük Filistin Mitingi'nde tarihi bir konuşmaya daha imza attı. Her cümlesinde farklı bir mesaj barındıran konuşmada, İsrail başta olmak üzere tüm dünyaya net mesajlar verildi.

Her cümlesinde farklı bir anlam var! İşte Erdoğan'ın konuşmasının şifreleri!
28-10-2023 20:43
Google News

   Haber7-ÖZEL

İsrail'in 22 gündür devam eden Filistin katliamına karşı İstanbul'da dev bir miting düzenlendi. Atatürk Havalimanı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen mitinge açıklanan resmi rakamlara göre 1,5 milyona yakın insan katıldı. 

ERDOĞAN DİKKAT ÇEKEN MESAJLAR VERDİ

Dev mitingde 1 saate yakın konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'den Filistin'e, Türkiye'den dünyaya çok sayıda dikkat çeken mesaj verdi. Konuşmasında her kelimeyi özenle seçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, özellikle İsrail'e yönelik çok net ve sert sözler sarf etti. Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar için kullandığı "Bir gece ansızın gelebiliriz" sözünü mitingde de sarf eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'e "Sen bir örgütsün" dedi. 

Türkiye'nin İsrail'i dünyadaki her platformda savaş suçlusu ilan edeceğini belirten Erdoğan, "Ufkumuzun uzandığı her yerde kalplerini ve gözlerini bize çevirmiş kardeşlerimizin derdi ile dertlendiğimiz yardım eli uzattığımız gerektiğinde sınırlarımızı açtığımız kardeşlerimize yaptığımız gibi Gazze için de bugün olduğu gibi kıyamdayız" ifadelerini kullandı.

işte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingde yaptığı konuşmanın en can alıcı noktaları;

"BİR GECE ANSIZIN GELEBİLİRİZ"

Mitingdeki konuşmasında ABD ve Batı'ya seslenerek "siz yeniden bir hilal-haçlı mücadelesi mi estirmek istiyorsunuz?" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda kullandığı kritik cümleyi kullandı.

Libya ve Karabağ'daki Türkiye'nin konumunu hatırlatan Erdoğan, İsrail'e gerektiğinde askeri seçeneğin de masada olduğu mesajını vererek "Şimdi açık konuşuyorum, bilhassa son on yıldır terörle mücadele adına ne yaptıysak, hangi başarıyı kazandıysak bunlara rağmen gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonra da bir gece ansızın gelebiliriz şiarıyla kendi çizdiğimiz yolda ilerlemeyi sürdüreceğiz. Milletimize fedai can etmeye hazırız. Milletimizle beraber bu yolda ilerlemeye her an hazırız." dedi.