USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Gönül Dağı’nın yapımcısı çekecekti ama vazgeçildi! Yerine gelen isim şaşırttı

Gönül Dağı’na imza atan Köprü Film’in çekeceği Toprak Ana dizisinin yapımcısında değişikliğe gidildi ve yerine hangi yapımcının geleceği seyirciye açıklandı.

Gönül Dağı’nın yapımcısı çekecekti ama vazgeçildi! Yerine gelen isim şaşırttı
03-10-2023 11:42
Google News

Normal şartlar altında TRT1’in yeni dizisi Toprak Ana’nın yapımcılığını Modern Doğu Masalları, Ege’nin Hamsisi ve Gönül Dağı gibi projelere imza atan Köprü Film üstlenecekti.

Gönül Dağı 108.bölüm fragmanı: Taner'in morali bozuluyor! Elinden kaçırabilirGönül Dağı 108.bölüm fragmanı: Taner'in morali bozuluyor! Elinden kaçırabilir

Fakat alınan son bilgilere göre Toprak Ana dizisinin yapımcısı için değişiklik kararı alındı ve yerine gelecek isim seyirciye duyuruldu. TRT’nin Tabii isimli dijital platformunda yayınlanan Eyvah Ramazan Bey dizisini çeken Motto Yapım yapımcılığı devralacak.

TRT1’in yeni dönem dizisi Toprak Ana, 1970’li yılların Adana’sında geçecek. Aşk ve ağalık sisteminin gözler önüne serileceği Toprak Ana’nın cast çalışmaları başladı. Yönetmeni şimdilik belirlenmeyen ve Hasun Karul’un patronu olacağı projenin genel koordinatörlüğünü Erkan Gezginci üstlenecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ

Active Server Pages error 'ASP 0126'

Include file not found

/puan.asp, line 535

The include file 'json/puan_59203_0_2.html' was not found.

GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler