USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gönül Dağı 96.bölüm fragmanında ilginç tanışma! Beklenmedik anda karşısına çıkıyor

Reytinglerde tüm kategorilerde başarı sağlayan Gönül Dağı dizisinin yeni bölüm fragmanında Selma Öğretmen ile Barış'ın beklenmedik anda tanışması ekran başındakilerin dikkatini çekti.

Gönül Dağı 96.bölüm fragmanında ilginç tanışma! Beklenmedik anda karşısına çıkıyor
02-05-2023 11:03
Google News

Sürprizlerle dolu sahneleriyle izleyenleri her hafta olduğu gibi bu hafta da şaşırtan Gönül Dağı dizisine Barış'ın ansızın Selma Öğretmen'in karşısına çıkması damgasını vurdu. Yeni bölüme ilişkin önemli ipuçlarını içerisinde barındıran ve izleyenlerin dikkatini bir an dahi ayırmadan takip ettiği Gönül Dağı 96.bölüm fragmanında Selma Öğretmen, Barış'ın kim olduğunu merak eder.

Seksenler'in unutulmaz ismi ekranlara dönüyor! Tercihini yine TRT1’den yana kullandıSeksenler'in unutulmaz ismi ekranlara dönüyor! Tercihini yine TRT1’den yana kullandı

'Pardon, siz benim bir öğrencimin velisi misiniz?' sorusunu yönelten Selma Öğretmen, adının Barış olduğunu ve veteriner hekim unvanıyla mesleğini icra ettiğini öğrenir. Tüm bu gelişmelerin yanı sıra Taner'in ''Size bir şey diyecektim. Ben böyle düşündüğünüzü bilmiyordum. Gülsüm anne anlatınca o zaman anladım.'' ifadesini kullanması izleyenlerin aklında soru işareti bıraktırdı. Yapımcılığını Ferhat Eşsiz'in yönetmenliğini Yahya Samancı'nın ve senaristliğini Teoman Gök'ün kaleme aldığı Köprü Film imzalı Gönül Dağı 96.bölümüyle 6 Mayıs Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de izleyici kitlesini ağırlayacak.