USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fatih Portakal hezimet sonrası Kılıçdaroğlu'nun istifasını istedi

Ağır mağlubiyet sonrası muhalefette koltuk kavgası alevlendi. Bu kapsamda Sözcü TV yeni liderini tayin ediyor. Fatih Portakal, canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurarak istifaya çağırdı. Daha sonra yerine geçecek ismi verdi.

Fatih Portakal hezimet sonrası Kılıçdaroğlu'nun istifasını istedi
29-05-2023 21:37
Google News

Cumhurbaşkanı seçiminin 2. turunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarihi bir zafer kazanarak 21 yıllık kesintisiz iktidarını sürdürdü.

8'li koalisyonun adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Kandil'in ve siyasi uzantısı HDP/YSP'nin desteğine rağmen ağır bir hezimet aldı.

ABD kontrolündeki terör örgütü KCK/PKK, 1 yıllık seçim sürecinde devamlı Kılıçdaroğlu'na desteğini bildirmesine ve HDP/YSP'li seçmeni CHP Genel Başkanı'na destek vermeye yönlendirmesine rağmen, Kılıçdaroğlu Türkiye'nin çoğunluğunun oyunu alamadı.

Dün akşam muhalefeti derinden sarsan yenilginin ardından Kılıçdaroğlu ekran karşısına geçerek, CHP Genel Başkanlığını bırakmayacağının mesajını verdi.

SÖZCÜ TV'DE MUHALEFETİ DİZAYN ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Muhalif seçmenden bu açıklamaya büyük tepkiler gelirken, CHP'ye yakınlığıyla bilinen Sözcü TV'de ses getirecek istifa çağrısı yapıldı.

Sözcü TV sunucusu Fatih Portakal, hem Kılıçdaroğlu'nun hem de İyi Parti lideri Meral Akşener'in istifaya niyetinin olmadığını belirterek canlı yayında CHP Genel Başkanı'na istifa çağrısında bulundu. Portakal, Kılıçdaroğlu'nu "Her seçime giriyorsunuz ve kaybediyorsunuz" diye eleştirdi.