USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Deprem bölgesinde mucize kurtuluşlar! 117 saat sonra peş peşe güzel haberler

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde büyük yıkımlara neden olan depremin üzerinden 5 gün geçti. Umutlar hala taze. Enkaz altından ise sevindirici haberler gelmeye devam ediyor.

Deprem bölgesinde mucize kurtuluşlar! 117 saat sonra peş peşe güzel haberler
11-02-2023 01:39
Google News

Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş depremlerinde yüzlerce kurtarma ekibi ve binlerce gönüllü enkaz altından sevindirici haber verebilmek için çalışıyor.

118. SAATTE ENKAZDAN BİR ÇOCUK KURTARILDI

Hatay'da arama-kurtarma çalışmaları son hızla devam ederken, bölgede enkaz altında kalan bir çocuk AFAD ekipleri tarafından saatler süren çalışmanın ardından sağ olarak kurtarıldı.

116 SAAT SONRA GELEN MUCİZE: HÜLYA BAYRAK SAĞ KURTARILDI

Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da 116 saat sonra Hülya Bayrak, binanın enkazından sağ çıkarıldı.

116. SAATİN MUCİZESİ: 6 AYLIK HAMİLE ZAHİDE KARA ENKAZDAN KURTARILDI

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından enkaz altında kalanları arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay’da ekipler aralıksız çalışarak hayat kurtarmaya çalışıyor. Nurdağı ilçesinde 4 katlı Zeynep Apartmanı’nın enkazından güzel bir haber daha geldi. Önce ekipler enkazdan 6 yaşında Kübra isimli kız çocuğunu kurtardı. Bu güzel haberin ardından çalışmalarına hız veren ekipler kız çocuğunun annesine ulaştı. 6 aylık halime Zahide Kaya 115 saat sonra enkazdan sağ olarak kurtarıldı. Bu iki güzel haber sevinçle karşılanırken o anlar kameralara yansıdı.