USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cumhur ittifakında Fatma Şahin hareketliliği

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı tarafından hazırlanan program ile seçim çalışmalarına başladı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Fatma Şahin ve AK Parti Gaziantep teşkilatı 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Cumhur İttifakı paydaşları olan siyasi partileri ziyaret etti.

Cumhur ittifakında Fatma Şahin  hareketliliği
21-01-2024 20:13
21-01-2024 20:18
Google News

CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARINA ZİYARET

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 3’üncü kez “ustalık dönemi” için ismi Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Milletvekilleri İrfan Çelikaslan, Derya Bakbak, Bünyamin Bozgeyik ve diğer partililerle ile birlikte seçim startını Yeşilsu’da bulunan Şehitler Abidesi’nde verdi. 

Şahin ve AK Partili heyet Şehitlik Anıtı’nın ardından siyasi partileri ziyaret etti.

Cumhur İttifakı ortaklarından olan Milliyetçi Hareket Partisi ile başlayan siyasi ziyaretler HÜDA-PAR, Yeniden Refah Partisi ve Büyük Birlik Partisi ile son buldu.

“BU MİLLET ARİF BİR MİLLET”

Ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Fatma Şahin, “18. Defa milletimizin terazisine çıkacağız. Her terazi bizim için çok kıymetli, bu millet arif bir millet. Bu milletin; ilmi, fikri, hakikati, terazisi bizim için her zaman yol gösterici ve pusula olmuştur. Bu bizim için büyük bir emanet, insanların canı bize emanet, malı bize emanet… Bu emanetin hakkını vermek için gece gündüz çalıştık. Şehri ileriye götürmek adına durmadan çalıştık bu anlayışla da yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

“REKORLARA KOŞACAĞIZ”

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, “Gaziantep’imiz için birlik olma vakti diyerek seçim startımızı verdik. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız, adayımız Sayın Fatma Şahin ve milletvekillerimiz, teşkilat mensuplarımızla birlikte Cumhur ittifakı paydaşlarımızı ziyaret ettik. Gaziantep’imiz için Türkiye Yüzyılı için birlik olduk. Birlik, beraberlik içerisinde uyum ve ahenkle Gazi şehrimiz için çalışacağız. Hep yeni hep ileri  düsturuyla azmedecek 31 Mart’ta rekorlara koşacağız. Gaziantep’te hedefimiz 10’da 10” açıklamalarında bulundu.

 

“BİSMİLLAH DEDİK”

AK Parti Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, “Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Fatma Şahin, Milletvekillerimiz, İl başkanımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarımıza Bismillah dedik” şeklinde konuştu.

 

“COŞKU İLE BAŞLIYORUZ”

Milletvekili Derya Bakbak, “Coşku, heyecan, azim ve kararlılık ile başlatıyoruz seçim çalışmalarımızı! Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız  Fatma Şahin, milletvekillerimiz ve teşkilatımız ile Türkiye Yüzyılı için, huzur ve müreffeh dolu Gaziantep için Bismillah dedik” ifadelerini kullandı.

 

“BİZ KAZANACAĞIZ”

Milletvekili Bünyamin Bozgeyik, “Ülkemiz kazanacak, biz kazanacağız. Yine yeniden Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle güzel şehrimizin adayı, kıymetli başkanı Fatma Şahin ile seçim çalışmalarımıza başladık. Memleketimizi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya hazırız.

Kazanmaya hazırız kararlıyız” dedi.

 

MHP’DEN BERABERLİK MESAJI

 MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik, il başkanlığına gerçekleştirilen ziyaretten  duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlerde yine güzel bir çalışma sergileyeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

TBMM İdare Amiri ve MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ise,  “Gaziantep İl Başkanımız Mustafa Bozgeyik, ilçe Başkanlarımız, Ülkü Ocakları İl ve İlçe Başkanlarımız Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcimiz Karkamış Belediye Başkan Adayımız Bülent Tiryaki, Araban Belediye Başkan Adayımız Mehmet Özdemir, Oğuzeli Belediye Başkan Adayımız Mehmet Sait Kılıç,  ile birlikte AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Fatma Şahin, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri İrfan Çelikaslan, Derya Bakbak, Bünyamin Bozgeyik,  Ak Parti Kadın Kolları ve Ak Parti İlçe Başkanlarından müteşekkil heyeti il Başkanlığımızda misafir ettik ve 2024 Yerel Seçimleri ile alakalı istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

“31 MART’A İLİŞKİN İSTİŞARELERDE BULUNDUK” 

HÜDA- PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, “Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri İrfan Çelikaslan, Derya Bakbak, Bünyamin Bozgeyik İie beraber 31 Mart seçimlerine ilişkin istişarelerde bulunduğumuz bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz” dedi.

 

“TEŞEKKÜR EDERİZ”

Yeniden Refah Partisi  Gaziantep İl Başkanı Sedat Yıldız, “AK Parti Gaziantep heyeti ile 2024 Yerel Seçimlerine dair  istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Murat Çetin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri İrfan Çelikaslan, Derya Bakbak, Bünyamin Bozgeyik ve beraberindeki heyete teşekkür ederiz” dedi.

 “PROFESÖRLÜK DÖNEMİ”

BBP Gaziantep İl Başkanı Orhan Kızılaslan ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız ve yeniden aday olan Fatma Şahin bakanımıza hayırlı olsun. Aslında bakanımızın ustalık dönemi değil, bence profesörlük dönemi olacak. Daha güzel hizmetler edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
En Başarılı Belediyemiz Hangisi?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3493+59
2Fenerbahçe3386+57
3Trabzonspor3355+13
4Beşiktaş3351+6
5Başakşehir FK3349+6
6Kasımpaşa3449-3
7Sivasspor3448-4
8Çaykur Rizespor3348-6
9Antalyaspor33450
10Alanyaspor3345-3
11Adana Demirspor3441+2
12Samsunspor3439-7
13MKE Ankaragücü3337-3
14Kayserispor3337-10
15Konyaspor3436-14
16Gaziantep FK3334-13
17Fatih Karagümrük3333-5
18Hatayspor3333-9
19Pendikspor3330-31
20İstanbulspor3316-35
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler