USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP'den İmamoğlu'nu üzecek açıklama! 6'lı masada yer yerinden oynayacak

Hakkında verilen karar sonrası adaylık krizinde Kılıçdaroğlu'na karşı atak yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu üzecek ilk açıklama partisinden geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, adaylarının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu açıkladı.

CHP'den İmamoğlu'nu üzecek açıklama! 6'lı masada yer yerinden oynayacak
16-12-2022 06:32
Google News

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında verilen mahkeme kararı sonrası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener soluğu İmamoğlu'nun yanında alarak 'İşte bizim Cumhurbaşkanı adayımız' mesajını verdi. Almanya'da bulunan Kılıçdaroğlu'nu saf dışı bırakmaya yönelik olarak görülen bu hamlenin ardından CHP içerisinden beklenen ilk hamle geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Saraçhane'de katıldığı canlı yayında, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayına ilişkin açıklamada bulundu.

"CHP'NİN ADAYI KILIÇDAROĞLU'DUR"

İmamoğlu'nun 6'lı masa liderlerini Saraçhane'ye davet etmesinin ardından düzenlenen mitingde yapılan açıklamalar ile CHP ve 6'lı masanın içerisine sirayet etmiş olan adaylık yarışı ayyuka çıktı. 

CHP'li Öztunç'un yaptığı açıklama ise gündeme oturdu. Öztunç, "Bizim Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı net belli: Kemal Kılıçaroğlu'dur. Başka bir açıklaması yok bu işin. Altılı Masa neye karar verir, kime karar verir bilemeyiz. Ama biz Altılı Masa'ya adayımız olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu götüreceğiz" ifadelerini kullandı.