USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çayır çimenden Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne! Bu fotoğraf yıllar sonra ortaya çıktı

57. Türkiye Hükümet'inde Başbakanlık yapan Bülent Ecevit'in 1999 Depremi sırasında çekilmiş bir fotoğrafı, ülkemizin yıllar içerisindeki değişimini ortaya koydu. Yaralı vatandaşların çayır çimende yardım beklediği fotoğraf gündeme oturdu.

Çayır çimenden Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne! Bu fotoğraf yıllar sonra ortaya çıktı
22-02-2023 14:39
Google News

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’a getirilen depremzedeleri ziyaret etti

GALERİNİN DEVAMI <p>Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, <a href=Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavi gören depremzedeleri ziyaret etti.

"><p>Bu hastanelerden <a href=biri olan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde tedavileri devam eden yaralıları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaralılara geçmiş olsun dileklerinde bulunup, sağlık durumları hakkında doktorlardan bilgi aldı.

"><p>Erdoğan'a ziyaretinde <a href=eşi Emine Erdoğan ve İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu da eşlik etti.

">

Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki bağımsız depremin akabinde muhalif basın, 57. Türkiye Hükümeti döneminde yaşanmış Gölcük depremini tez olarak ileri sürüp, bir süredir eski ile yeniyi provokatif bir üslup üzerinden kıyaslama girişimindeydi.

Özellikle muhalif Ayşe Arman'ın 99 Depremi'ni 'çadırda soba' güzellemesi ile yaymaya çalışması fakat Bülent Ecevit'in 'uyandırılmaya kıyılamadığı' gerçeği çok konuşulmuştu.

Arman, AFAD'da gönüllü olarak çalıştığı söylenen Zeynep Özkorkmaz'ın yazısını 'izinsiz' bir şekilde paylaşmış ve 'sansasyonel' cümle kalıplarıyla metni yeniden inşa etmişti.

Özkorkmaz, muhalif ismin bu paylaşımı karşısında bir açıklama yaparak: “Yazımı benim rızam olmadan tek başına sansasyonel olabilecek cümleleri ve kelimeleri çekerek başlık atıp sanki ben röportaj vermişim gibi yansıtan ve bundan nemalanan haber ve paylaşımlarda art niyet, siyasi çarpıtma görüyorum. Bilginin sağlıklı yayılabilmesi için el birliği ile silinmelerini sağlamamız gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.