USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

Beyin yakan zeka testi: 32 saniyede 10 farkı gören kendine dâhi diyebilir!

Zeka testleri çözerek beyin jimnastiği yapabilirsiniz. Bazı zeka testlerinde sıkılsanız da sonucu merak ettiğiniz için sonunu getirmeye çalışırsınız. Kolaylık dereceleri olan zeka testlerinden bazıları oldukça zor çözülür. Özel olarak hazırlanan bu zeka testindeki ayrıntıl

Beyin yakan zeka testi: 32 saniyede 10 farkı gören kendine dâhi diyebilir!
08-03-2023 15:48
Google News

İlk gördüğünüz hayvan bilinçaltınıza ait detayları ortaya çıkartacak! Belki siz bile farkında değilsiniz

GALERİNİN DEVAMI <p><strong>İlk gördüğünüz hayvan bilinçaltınıza ait detayları ortaya çıkartacak! Belki siz bile farkında değilsiniz...</strong></p><p>Sizi en <a href=çok ne sinirlendirir? Bu konuda herkesin aklına birkaç seçenek gelse de bazılarımız bunu kendimize itiraf etmek bile istemeyebiliriz.

"><p>Ama aslında her bireyin bir öfke tetikleyici bulunmaktadır. </p><p> Bunu öğrenmek için hazırlanan kişilik testi görselini çözebilirsiniz.</p><p>Peki siz bu resme baktığınızda ilk neyi gördünüz?</p><p>BİR AYI MI GÖRDÜNÜZ?</p><p>Siz sevecen, samimi ve biraz da karmaşık birisiniz. Aileniz ve arkadaş çevreniz sizin için oldukça <a href=önemli olsa da kimsenin sizi itip kakmasına izin vermiyorsunuz. İyi niyetli olduğumuz için sizin bu yanınızı bilip suistimal etmek isteyen insanlara tahammül edemez ve uzaklaşırsınız. Bu da sizin öfkenizin narsist insanlar tarafından tetiklendiğini göstermektedir.

"><p>BİR BALIK MI GÖRDÜNÜZ?</p><p>Karar verirken ve yaşanılan sorunlara çözüm bulurken hayal gücünden, zekasından ve sağduyusundan yararlanan birisiniz. Geçimsiz insanlardan, alaycı tavırlılardan, <a href=yardım etmekten uzak duranlardan ve başkalarına gülenlerden hiç hoşlanmazsınız. Sizin öfke tetikleyiciniz kendini beğenmiş insanlar...

"><p>BİR KANGURU MU GÖRDÜNÜZ?</p><p>Çevrenizde <a href=temiz kalpli ve özverili biri olarak tanınırsınız. Hayatınızdaki inişler ve çıkışlar ne kadar zorlayıcı olsa da geçmişin sizi yıkmasına izin vermiyorsunuz. Çevrenizde sadık ve gerçekçi insanların bulunmasını seviyorsunuz. Sizin hayatınızda sahte arkadaşlıklara, yalanlara ve samimiyetsizlere yer yok. Sizin öfke tetikleyiciniz ise ihanet!

"><p>BİR ASLAN MI GÖRDÜNÜZ?</p><p>Kahraman ve <a href=cesur birisiniz. Sevdiğiniz şeyler için çabalamaktan çekinmeyen ve hedeflerine emin adımlarla giden insanlar arasındasınız. Özgüveniniz yüksek ve iyi kalpli birisiniz. Sizin öfkenizi tetikleyecek nokta ise vazgeçmek...

"><p>BİR YUNUS MU GÖRDÜNÜZ?</p><p>Hayal etmek ve <a href=yeni şeyler yapmaktan zevk alan özgünlüğe odaklanan bir karaktere sahipsiniz. Sizin en nefret ettiğiniz nokta, toplulukların arasına katılabilmek için iyilik yapan ve kendini değişik gösteren insanlardır. Yani sizin öfke tetikleyiniz orijinal olmayan ikiyüzlü insanlardır.

"><p>BİR TİLKİ Mİ GÖRDÜNÜZ?</p><p>Her insandan öğrenebileceğiniz bir şeyler olduğunu düşünüyorsunuz. Ama gözünü korkutmaya çalışan insanlardan hiç hoşlanmıyorsunuz. Mantık sizin <a href=kırmızı çizginiz ve mantığınıza uymayan bir şey yapmak istemezsiniz. Sizin öfke tetikleyiniz ise zorba insanlardır.

"><p>BİR KEDİ Mİ GÖRDÜNÜZ?</p><p>Çevrenizdeki <a href=bazı insanlar sizin çekingen ve utangaç olduğunuzu düşünse de aslında siz konuşmayı pek sevmiyorsunuz. Başkalarının dikkatini çekmek istemiyorsunuz. Hayatınızı kendi belirlediğiniz şekilde yaşamayı istiyorsunuz. Başkalarının ne düşündüğü konusunda da endişe duymuyorsunuz. Bu sebeple sizin öfkenizi çok konuşan insanlar tetikleyebilir.

"><p>BİR KARTAL MI GÖRDÜNÜZ?</p><p>Yaşantınızda her şeyin üstesinden tek başınıza <a href=geliyor ve hedeflerinizi yüksek tutmak istiyorsunuz. İşinizi şansa bırakmayan sonuca odaklanmış olarak hareket ediyorsunuz. Sizin için her şey kesin ve net olmalıdır. Bu yüzden sizin öfke tetikleyiciniz gizli saklı iş çevirip yüzünüze başka gerçekte başka davranan insanlardır.

"><p>BİR FİL Mİ GÖRDÜNÜZ?</p><p>Bakışlarınız <a href=sert olduğu için sizi tanımayan insanlar sizden çekinebilir. Ama aslında siz nazik, sevgi dolu ve güvenilir birisiniz. İstikrarlı ve kendine güvenen bir karakteriniz var. Sizin öfkenizi tetikleyecek şey ise kaba insanlar ve kaba davranışlardır.

"><p>BİR TAVŞAN MI GÖRDÜNÜZ?</p><p>Enerjik, coşkulu ve gülmeyi seven birisiniz. Etrafınıza mutluluk saçıyorsunuz. Hayatınıza üzüntü ve olumsuzluklar getirecek insanlardan hoşlanmıyorsunuz. Size olumsuz enerjiler vermelerinden nefret ediyorsunuz. Bu yüzden sizin öfke tetikleyeciniz negatfi insanlardır.</p><p>BİR ZÜRAFA MI GÖRDÜNÜZ?</p><p>Nazik ve kibar birisiniz. Bu sebeple çevrenizden de <a href=aynı sizin gibi olmalarını bekliyorsunuz. Sizin hayatınıza, zamanınıza saygı duymayan insanlardan uzak duruyorsunuz. Bunun dışında başkalarında zayıflık arayan, onları kendi çıkarları için kullanan insnalara tahammül edemiyorsunuz. Bu sebeple sizin öfke tetikleyiniz manipüle edici insanlardır.

">

Zeka testleri ve kişilik testleri vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Zeka testi çözerek gözlem becerileri geliştirilebilir. Hazırlanan bu testte iki görsel verilmiştir. Birbirine benzer iki görüntü olan bu testte toplam 10 fark bulunmaktadır. Testi çözmek için 32 saniyeniz vardır. Ayrıntılara dikkat ederek gözden hiçbir şeyi kaçırmamaya çalışın. Pek kolay bulunamayan bu testi verilen sürede çözebilirsiniz kendinize dâhi diyebilirsiniz! O zaman süre başladı.

ZEKA TESTİ İÇİN SADECE 32 SANİYENİZ VAR

Zeka testi olarak hazırlanmış bu görsellerdeki bazı noktalarda farklılıklar bulunmaktadır. Testi yapanlar için bu farklılıkları tespit etmek ise kişiden kişiye göre değişmektedir. Buradaki en önemli noktalardan birisi de 32 saniyelik sürenin bulunmasıdır. Verilen zaman zarfında testi çözerek gözlem becerilerini kuvvetlendirebilir, konsantrasyon seviyenizi yükseltebilirsiniz. Zaman sınırı olması bireyin yeteneğini ölçmek için iyi bir parametredir.

Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!Zeka testi: İki resim arasındaki 12 farkı 25 saniyede bulan neredeyse yok!

İLK BAŞTA FARKLILIKLAR GÖRÜNMEYEBİLİR

Hazırlanan görselde birçok saat bulunmaktadır. Bir saatçi dükkanını anlatan görseldeki saatler farklı yerlerde konumlandırılmaktadır. Yaşlı ve gözlüklü saat tamircisi, bir saati tamir etmeye çalışmaktadır. İlk başta bir farklılık yok gibi gelse de dikkatli baktığınızda değişik noktaları görebilirsiniz.

Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!Dikkat gerektiren zeka testi: 21 saniyede 10 farkı bul!

Bazı farklılıkları görmeye başladığınızı biliyoruz. Zaman geçtikçe ve görsele odaklandıkça beyniniz değişik noktaları daha iyi görecek ve ayrıntılardaki farklılıkları anlayabileceksiniz. Şu ana kadar kaç fark tespit edebildiniz?

Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!Kafa karıştırıcı zeka testi: 47 saniyede 20 farkı bulabilen neredeyse yok!

SÜRE DOLUYOR, ACELE EDİN!

Acele etmeniz gerekiyor! Süre gittikçe daralırken daha fazla konsantre olmaya çalışın. Keskin gözlerle ayrıntıları fark edebilirsiniz. Beyin jimnastiği yapmanızı sağlayan bu testler ile pratik yaptığınızda hızlandığınızı ve daha kolay zeka testi çözebildiğinizi göreceksiniz.

Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!Algınızla oynayacak zeka testi: Resimdeki kadın ve çocuğu 11 saniyede bulan dâhidir!

SÜRE BİTTİ, TESTİ ÇÖZEBİLDİNİZ Mİ?

Evet, sürenin sonuna gelirken bazılarınız hâlâ resimdeki farklılıkları aramaya devam ediyor. Eğer 7-8 farklılığı görebildiyseniz iyi bir gözlem beceriniz var demektir. Düzenli uygulama yaparak bunu kuvvetlendirmeniz de mümkün hâle gelecek.

Peki siz kaç fark buldunuz? Hadi yorumlara yazarak sonucunuzu bizimle de paylaşın.

Dikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulunDikkatli bakışlardan kaçmayan zeka testi: Basketbol topunu 5 saniyede bulun

Doğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyorDoğum günü kişilik testi: Doğduğunuz gün kişilik özelliklerinizi şekillendiriyor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray38102+66
2Fenerbahçe3899+68
3Trabzonspor3867+19
4Başakşehir FK3861+14
5Kasımpaşa3856-3
6Beşiktaş3856+5
7Sivasspor3854-7
8Alanyaspor3852+3
9Çaykur Rizespor3850-10
10Antalyaspor3849-5
11Gaziantep FK3844-7
12Adana Demirspor3844-7
13Samsunspor3843-10
14Kayserispor3842-13
15Hatayspor3841-7
16Konyaspor3841-13
17MKE Ankaragücü3840-6
18Fatih Karagümrük3840-3
19Pendikspor3837-31
20İstanbulspor3816-53
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler