USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bakasetas'la anlaşma sağlandı! İmzayı atıyor

Tüm Spor - Trabzonspor, Yunan orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Bakasetas'la anlaşma sağlandı! İmzayı atıyor
01-06-2023 13:38
Google News

Transfer sezonun başlamasına kısa bir süre kala Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Anastasios Bakasetas için yeni bir gelişme yaşandı. Trabzonspor'da gösterdiği performans ile büyük beğeni toplayan 29 yaşındaki Yunan orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas, bordo-mavili ekiple yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

TRABZONSPOR'UN ANASTASIOS BAKASETAS ISRARI

2021 yılında Alanyaspor'dan Trabzonspor'a transfer olan ve geçen yıl yaşanan şampiyonlukta büyük pay sahibi olan başarılı orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas ile Karadeniz ekibi yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Anastasios Bakasetas, bordo-mavili ekipte olduğu iki sezonda hem Abdullah Avcı'nın hem de Nenad Bjelica'nın ilk 11'inin vazgeçilmezi oldu. Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan, Yunan orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas ile bir an önce yeni sözleşme imzalamak istiyor.

YENİ SÖZLEŞME YOLDA

Gelecek sezon orta sahada yaşanabilecek sorunları önlemek ve kadroyu güçlü tutmak isteyen Trabzonspor, başarılı orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas ile yola devam etmek istiyor. Avrupa'dan ve Süper Lig'den birçok talibi olan Anastasios Bakasetas'ı elinde tutmak isteyen Karadeniz temsilcisi yeni sözleşme ile birlikte oyuncunun maaşında iyileştirme yapmaya hazırlanıyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Anastasios Bakasetas, Trabzonspor forması ile bu sezon tüm kulvarda 40 resmi maçta görev aldı. 3052 dakika sahada kalan oyuncu 12 gol, 11 asist ile skora katkı sağladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
En Başarılı Belediyemiz Hangisi?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler