USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Akşener grup toplantısında konuşuyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Akşener grup toplantısında konuşuyor
09-11-2022 10:48
Google News

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuşuyor. Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Her kasım ayında vatan ve millet davasına adanmış bir ömrü selamlarız. 57 yıllık kısacık ömrüne yüzlerce yılı sığdıran koskoca bir yüreği selamlarız. İyiler erken gidermiş. Kendimizi kötü hissedişimiz belki de bundandır. Keşke on yıl daha, yirmi yıl daha diye başlayan cümleler kurmayanımız yoktur. 

Biz her 10 Kasım'da saat 9'u 5 geçe atamızı şükranla, özlemle ama dimdik durarak anarız. 

Rabbim onu rahmetiyle kucaklasın, Peygamber Efendimize komşu eylesin. 

Devletin başında o günlerde de çapsızlar vardı. Üstelik bugünkü imkanlar yoktu. Bütün milleti tek vücut kılmak için parolanın vatan olması yetti. Bugün bambaşka imkanlar var. 

Mesele cumhuriyete çapsızların musallat olması değil. Mesele ülkemizi o çapsızlardan koruyabilmek. Bugün tek bir evladımız okula aç gidiyorsa, tek bir anne bu yüzden gözyaşı döküyorsa ve iktidar sahipleri saraylarında şatafat içinde yaşamaya, borazanları ekranlarda yalanlar söylemeye, işe yaramaz danışmanları beş maaş, on maaş, on beş maaş alıp keyif sürmeye, beşli çeteleri de haramla semirmeye devam ediyorsa işte orada durup düşünmemiz gerekiyor.

Bize İYİ Partimizi kurduran, tutmadık el, çalınmadık kapı bırakmayan, bize yorulmayı yasaklayan kararlılığımız da işte bundandır. Bizim Türkiye Cumhuriyeti'ne ve fedakar milletimize minnetle bezeli bir borcumuz var. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler