USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Adıyaman Milletvekili Resul Kurt TBMM'de kaydını yaptırdı

28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından, milletvekillerinin TBMM'deki kayıt işlemleri sürüyor. Kayıt yaptıran vekiller arasında Adıyaman Milletvekili Resul Kurt da bulunuyor.

Adıyaman Milletvekili Resul Kurt TBMM'de kaydını yaptırdı
29-05-2023 20:02
Google News

28'inci dönem milletvekillerini yakından tanıyalım! İşte TBMM'de kaydını yaptıran milletvekilleri...

GALERİNİN DEVAMI <p>28'inci Dönem <a href=Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından milletvekillerinin TBMM'deki kayıt işlemleri sürüyor. AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez, kaydını yaptırdı.

"><p> İYİ <a href=Parti Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez (solda), kaydını yaptırdı.

"><p>AK Parti <a href=İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, kaydını yaptırdı.

"><p> MHP <a href=Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım (önde solda), kaydını yaptırdı.

"><p>MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez (solda), kaydını yaptırdı.</p><p> CHP <a href=İstanbul Milletvekili Ahmet Ersagun Yücel (solda), kaydını yaptırdı.

"><p>AK Parti <a href=Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, kaydını yaptırdı.

"><p>İYİ Parti <a href=Adana milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, kaydını yaptırdı. Türkeş'e, eşi ve çocukları da eşlik etti.

"><p> İYİ Parti Adana milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, kaydını yaptırdı. Türkeş'e, eşi ve çocukları da eşlik etti.</p><p>. AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, kaydını yaptırdı.</p><p>CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, kaydını yaptırdı.</p><p> <a href=Yeniden Refah Kocaeli Milletvekili Mehmet Aşıla, kaydını yaptırdı.

"><p> AK Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt, kaydını yaptırdı.</p><p>AK Parti <a href=Diyarbakır Milletvekili Mehmet Sait Yaz, kaydını yaptırdı.

"><p>MHP Genel <a href=Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, kaydını yaptırdı.

"><p> AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, kaydını yaptırdı.</p><p>Kaydını yaptıran AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, gazetecilere çilek dağıttı.</p><p>Yeşil Sol Parti Muş Milletvekili Sezai Temelli, kaydını yaptırdı.</p><p> Yeşil Sol Parti <a href=Siirt Milletvekili Tuncer Bakırhan, kaydını yaptırdı.

"><p>MHP Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt, kaydını yaptırdı.</p>

Meclise gelen Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Önder Aksakal, AK Parti Sözcüsü ve Adana Milletvekili Ömer Çelik, AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, AK Parti Mardin Milletvekili Muhammed Adak, AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya, AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka, AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, CHP Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez, CHP Bursa Milletvekili Cemalettin Kani Torun, MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu, Yeşil Sol Parti Muş Milletvekili Sezai Temelli, Yeşil Sol Parti İzmir Milletvekili İbrahim Akın ile Yeşil Sol Parti Siirt Milletvekili Tuncer Bakırhan mazbatalarını görevlilere teslim ederek kayıt yaptırdı.

DSP Genel Başkanı Aksakal, kayıt için Meclise eşi Feride Aksakal ve DSP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Erçelebi ile geldi.

Kayıt işlemleri sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Aksakal, Türkiye'nin sorunlarına çözüm bulmak için gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.

Seçimin beklendiği gibi sonuçlandığını belirten Aksakal, "Türk milleti, on bin yıllık geçmişi olan kadim bir millettir, ülkesinin bölünmez bütünlüğü konusunda hassasiyetini bir kere daha gösterdi. Bu ülkenin terör örgütlerine teslim edilemeyeceğini, küresel sistemin mandası haline gelemeyeceğini bu seçimde de göstermiş oldu. Türk milletinin iradesi sandığa yansıdı." değerlendirmesini yaptı.

Kayıt işlemlerini tamamlayan Aksakal'ın, milletvekili rozetini eşi Feride Aksakal taktı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Murat Kaya, gazetecilere ve Meclis çalışanlarına Geyve'nin yöresel lezzeti ayvalı Türk kahvesi dağıttı. AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ise memleketinden getirdiği çileği ikram etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ANKET TÜMÜ
En Başarılı Belediyemiz Hangisi?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3287+53
2Fenerbahçe3285+57
3Trabzonspor3252+12
4Beşiktaş3248+4
5Çaykur Rizespor3248-4
6Başakşehir FK3246+4
7Kasımpaşa3246-2
8Sivasspor3244-5
9Antalyaspor3242-1
10Alanyaspor3242-5
11Adana Demirspor3240+5
12Samsunspor3238-6
13MKE Ankaragücü3237-1
14Kayserispor3237-9
15Konyaspor3236-11
16Hatayspor3233-8
17Gaziantep FK3231-15
18Fatih Karagümrük3230-6
19Pendikspor3230-28
20İstanbulspor3216-34
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler