USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Acun Ilıcalı'ya rakip geliyor! TRT1'in yeni yarışma programı ortalığı kasıp kavuracak

TRT1'den sesine güvenenlerin sahne alacağı ve birbirinden iddialı rakipleriyle yarışacağı yeni bir program geliyor. Acun Ilıcalı'ya rakip olacak Sen Türkülerini Söyle programında yarışmacılar büyük ödülü kazanmak için değerli jüri üyelerinin karşısına geçecek.

Acun Ilıcalı'ya rakip geliyor! TRT1'in yeni yarışma programı ortalığı kasıp kavuracak
05-07-2023 13:23
Google News

TRT1'den yarışmacıların en güzel türküleri seslendirdiği ve büyük ödül için ter döktüğü Sen Türkülerini Söyle programı bomba gibi geliyor. Birbirinden kıymetli jüri üyelerinin değerlendirmeleriyle ekrana taşınacak Sen Türkülerini Söyle 11 Temmuz'da yayın hayatına merhaba demeye hazırlanıyor.

Ateş Kuşları'ndan Yanık Ülke'ye damga vuran transfer! Reytingleri altüst edecekAteş Kuşları'ndan Yanık Ülke'ye damga vuran transfer! Reytingleri altüst edecek

Acun Ilıcalı'ya rakip olarak gelecek Sen Türkülerini Söyle programında söylediği türkülerle gönülleri titreteceğine inananlar sahne performansı alacak. Hazırlık çalışmalarının hız kesmeden sürdüğü programa katılacak yarışmacılar büyük ödülün sahibi olabilmek için çaba sarf edecek. 

İzleyenler tarafından şimdiden sabırsızlık içerisinde beklenen Sen Türkülerini Söyle programının jüri koltuğunda Turgay Başyayla, Öykü Gürman, Emre Yücelen, İsmail Altunsaray, Aysun Gültekin, Cengiz Özkan gibi başarılı isimler yer alacak.

Çağlar Ertuğrul’lu Magarsus’u bekleyenleri heyecanlandıran haber! İkisini birden paylaştıÇağlar Ertuğrul’lu Magarsus’u bekleyenleri heyecanlandıran haber! İkisini birden paylaştı