USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

6'lı masayı karıştıracak itiraf: Erdoğan'dan daha dürüst adam bulamayız

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 6'lı masa ittifakında yer alan Saadet Partisi'nden peş peşe itiraflar gelmeye başladı. Saadet Partisi GİK Üyesi Nurettin Çelik'in Erdoğan sözleri gündeme oturdu.

6'lı masayı karıştıracak itiraf: Erdoğan'dan daha dürüst adam bulamayız
28-01-2023 15:56
Google News

6'lı masanın adaylık savaşı devam ederken masanın ortaklarından Saadet Partisi'nin bomba itirafları peş peşe geliyor.

"ERDOĞAN'DAN DAHA DÜRÜST BİR ADAM BULAMAYABİLİRİZ"

Geçtiğimiz günlerde Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman'ın kararsız seçmenin AK Parti'ye döndüğünü itiraf etmesinin ardından bir itiraf da Saadet Partisi GİK Üyesi Nurettin Çelik'ten geldi. Nurettin Çelik sistemle sıkıntılarının olduğunu belirterek "Biz Erdoğan’dan daha dürüst bir adam bulamayabiliriz." itirafında bulundu.

"KARARSIZ SEÇMEN AK PARTİ'YE DÖNÜYOR"
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman ise geçtiğimi gün yaptığı açıklamada kararsız seçmenin AK Parti'ye geri döndüğünü belirterek, "Türkiye'de aslında AK Parti'den kopan seçmenin herhangi bir partiye evrilmediğini kararsız bir seçmen olarak konumlandığını son yapılan bazı anketlerde AK Parti'ye yeniden bir dönüşün olduğunu da kamuoyu yoklamalarında görüyoruz." dedi.

"ERDOĞAN'I DESTEKLEMELİYİZ"

Öte yandan 2019'da "İstanbul'da AK Parti'ye seçimleri biz kaybettirdik" diyen Saadet Partisi hatibi ve Avrupa Milli Görüş Teşkilatı'nın önde gelen isimlerinden olan Hasan Damar da geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek istedi.