USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Ülkemizin Acı günü!..

Ülkemizin Acı günü!..
08-02-2023

İnsan büyük bir imtihanda olduğunu her an hatırlamalı. Her an deprem olabilir, sel olabilir, trafik kazası olabilir. O halde bizler her daim hazır olmalıyız. 

Güneydoğu bölgesinde büyük bir deprem afetiyle karşı karşıya kaldık. 

 06.02.2023 günü Saatler 04.17'de insanlar olacaklardan bihaber, sıcak yuvalarında uyuyorlar. Yüce mevlamın gücü ve kuvveti ile çok ama çok kuvvetli bir sarsıntı...

 Aman Allah'ım, o anı anlatmak mümkün değil. Allah'ım bir daha böyle bir olayı yaşatmasın.

Tabi yetkililer "Evlere girmeyin" anonsunu yapıyor. Aşağıya indik; kar, tipi, fırtına... Arabaya bindik, şehri terk etmeye çalıştık ama ne mümkün; Trafik yolları tıkamış. Şuna seviniyoruz ki arabamızın bizleri uzun süre idare edecek kadar mazotu vardı. Ama bizim olaylardan haberimiz yok. Saatlar geçtikçe acı haberler gelmeye başladı. Vefat sayıları saatler ilerledikçe artıyordu.  Nerede kalacağız, nereye gideceğiz şaşırdık. Sabahın çok erken saatlerinda bir tweet atıldı. Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU: "Depremden etkilenen bütün bölgelerimize geçmiş olsun. Rektörü olduğum

Gaziantep İslam Bilim Ve Teknoloji Üniversite’sinin sosyal tesisleri( Kapalı Spor Salonu) yarım saat sonra Gazianteplileri misafir etmeye hazır hale gelecek.  Kampüsümüz de arabasıyla geleceklere açıktır." dedi. İlk mesaj sayın hocamızdan geldi elhamdulillah. 

Aynı gün Cumhurbaşkanımızın talimatı ile bütün bakanlarımız deprem bölgesine geldiler. Yaraların sarılması için çok büyük çaba sarf ediyorlar. Cumhurbaşkanımız da deprem bölgelerini geziyor. Devletimiz bütün olanakları sarf ediyor.

İş adamlarımızdan Allah razı olsun bu gün yardımlaşma dayanışma günü.

Mahsun Altunkaya tarafından sabah, öğlen, akşam Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi spor tesisinde sığınan vatandaşlara yemek ve kahvaltı gönderiyor. Ayrıca battaniye, çocuk bezi, su, meyve suyu ve süt göndererek vatandaşların duasını alıyor. Allah bunun gibi iş adamların sayısını artırsın.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR