USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Gaziantep FK’ya kriz yönetimi lazım

29-04-2024

Trabzonspor yenilgisine halen hayıflanıyorum.. Çünkü, elindeki maçı göz göre göre veriyorsun. Sen 2-0 öndesin, hemde Çanakkale geçilmezi oynuyorsun ve ikinci yarıda daha rahat olman gerekirken neye güvenerek açık oynamaya çalışıyorsun. Karşıdaki Trabzonspor olduğunu unutuyorsun... 
İkinci yarıya önde başladığın maçta savunmayı güçlü tut, rakibe meydan verme ve taktik savaşı yap... Taktik ise Çanakkale geçilmeze devam.. Ama, bu takım nedense öne geçtiği maçlarda özgüvenini ve oyun disiplinini kaybediyor. Selçuk İnan ise tecrübesizliğine yenildi. Çünkü, önde olduğun ve avantajlı olduğun bir maçta maalesef Selçuk İnan taktiği veremedi..
Neyse, dün dünde kaldı cancağızım.. Bugüne ve yarına bakmak gerekiyor. 
Gaziantep FK'nın kaderi artık düşme potasındaki rakiplerinin elinde. Çünkü, kalan 4 maçın 3'ü düşme potasındaki rakipler.. Hatayspor, Karagümrük ve Pendikspor ile.. Bu saatten sonra yönetimsel hamleler gerekiyor. Bunu yapmak için acilen kriz yönetimi oluşturulmalı.. Başkan Memik Yılmaz bu işi bilen ve yıllardır bu işin içerisinde olanlarla iştişare ederek yol haritasını çizmek zorunda. Aksi halde, "Ben bilirim" denirse o zaman vay halimize.. Şu anda memleketin menfati ön planda gelir.. Memik başkan paylaşmayı seven birisi.. Onun için bu işi bilenlerden bir kaçını yanına Çekermi bilmiyorum.. Çekmeside gerekiyor.. Çünkü, önümüzdeki 4 maçta akıl, bilgi ve tecrübe gerekiyor.. Benden uyarması..

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR