MHP Şehitkamil Belediyesi’ni istiyor!

Bülent Öner
Bülent Öner
MHP Şehitkamil Belediyesi’ni istiyor!
01-08-2023

Milliyetçi Hareket Partisi 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı bileşeni olarak Ak Parti’den Şehitkamil Belediye Başkanlığını istiyor. Siyasi kulislerde tartışma yaşatan bu iddia karşısında Ak Parti’nin MHP’ye nasıl bir cevap vereceği merak konusu oldu. Gaziantep’te yaklaşan yerel seçimler öncesinde Cumhur İttifakı bileşenlerinden Milliyetçi Hareket Partisi Şehitkamil Belediye Başkanlığını istiyor. Büyükşehir Belediyesi’nde Ak Parti’yi destekleyecek olan MHP Gaziantep il ve ilçe teşkilatları seçime dönük çalışmalarını hızlandırdı. 

AK PARTİ GENEL MERKEZİ NEE DİYECEK?

Ak Parti Genel Merkezi 2024 yerel seçimlerinde ülke genelinde özellikle Cumhuriyet Halk Partisi’ne kaptırdığı belediyeleri geri alabilmenin mücadelesini verecek. Cumhur İttifakı olarak yerel seçimlere hazırlanan Milliyetçi hareket Partisi ile Ak Parti’nin hangi il ve ilçelerde aday çıkartacak genel merkezler düzeyinde çalışmalar devam ediyor. 

OĞUZELİ İLÇESİNDE AK PARTİ ADAY ÇIKARTACAK MI?

Son yerel seçimlerde Oğuzeli ilçesinde belediye başkan adayı çıkartmayarak Milliyetçi Hareket Partisi’ne destek veren Ak Parti, 2024 yerel seçimlerinde de Oğuzeli Belediyesini MHP’ye bırakmak istiyor. Fakat Milliyetçi Hareket Partisi Oğuzeli dışında merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanlığı adayının MHP’ye verilmesini istiyor. 

MHP ANKARA DÜZEYİNDE ADAYLIK İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Şehitkamil İlçe Belediye Başkan Adayını çıkartması halinde ise aday ismin kim olacağı merak konusu oldu. Ak Parti Genel Merkezinin MHP’nin talebini kabul etmesi durumunda ise MHP’nin Şehitkamil Belediye Başkan Adayının isminin belli olduğu öne sürüldü. MHP il ve ilçe teşkilatlarının Şehitkamil Belediye Başkan Adayının isminin belirlenmesinin ardından Şehitkamil ilçesinde seçime dönük çalışmalarına hız verdiği bilgileri de siyasi kulislerde yankılanıyor.

Sağlıkla kalın…

ÖNCEKİ YAZILARI
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?