Kültür

ZBEÜ’de Gerçekleştirilen Viyolonsel Konseri beğeni topladı

Zbeü rektörü prof. Dr. ?smail hakkı özölçer ve eşi seran özölçer, devlet konservatuvarı tarafından düzenlenen viyolonsel konseri’ne katıldı.

ZBEÜ’de Gerçekleştirilen Viyolonsel Konseri beğeni topladı
26-05-2024 22:22

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve Eşi Seran Özölçer, Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen Viyolonsel Konseri’ne katıldı.


onguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen Viyolonsel Konseri büyük beğeni topladı. Sezai Karakoç Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konsere ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Eşi Seran Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, akademisyenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Yoğun katılımın gözlendiği konserde Anadolu ezgileri, klasik rock, soundtrack ve jazz eserlerinin icra edilişi dinleyicilerin büyük beğenisini topladı.


ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, konserin düzenlenmesinde ve icra edilmesinde başta ZBEÜ Devlet Konservatuvarı olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek ZBEÜ olarak bilimsel, kültürel ve sanatsal anlamda yoğun faaliyetler gerçekleştirdiklerini, üniversitenin 100. yılına yakışır bir şekilde büyük emek vererek anlamlı etkinlikler gerçekleşmesi adına çaba gösterdiklerini ifade etti. Viyolonsel Konseri’nin de bu anlamda büyük bir öneme sahip olduğunu belirten Rektör Özölçer, üniversitede gerçekleştirilen sanatsal ve kültürel etkinliklerin aynı zamanda Zonguldak halkı için de büyük bir fırsat olduğunu belirterek üniversite ve kent arasındaki ilişkinin verimli bir sonucu olarak da konserden ayrıca memnuniyet duyduklarını belirtti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER