Yaşam

Vali Tuncay Akkoyun’un Anneler Günü Mesajı

Vali Tuncay Akkoyun Anneler Günü Mesajı yayımladı. " Hayatımıza güzellikleri nakşeden tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyorum."

Vali Tuncay Akkoyun’un Anneler Günü Mesajı
12-05-2024 09:38
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun anneler günü dolayısıyla yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi. "Sevgiyle ve sabırla çocuklarına doğru yolu gösteren annelerimiz şefkatin, merhametin ve fedakarlığın tükenmez kaynağıdırlar. Annelerimizin cevher gibi işleyerek yetiştirdiği milli ve manevi değerlerine bağlı her bir evladımız büyük ve güçlü Türkiye’nin geleceğine ışık saçmaktadır. Varlıklarıyla ulvi görevler üstlenen, şükür sebebimiz annelerimize her daim minnettar olduğumuzu belirtmek istiyorum.
Evlatlarına kendilerini adayan annelerimiz yegâne dua kapımızdır. Çocuklarımızın sığınağı olan annelerimizin hayır duaları da evlatlarının en güçlü kalkanıdır. Annelerimize sevgi ve saygı göstermek, Allah'ın emri,  Peygamberimizin öğüdüdür. "Cennet, anaların ayakları altındadır." Diyen bir inancın mensupları olarak bizler, annelerimizin ne kadar kutsal ve değerli olduğunun bilincindeyiz. 
Bu vesileyle ahirete irtihal eden annelerimize rahmet diliyorum. Şehitlerimizin ve Gazilerimizin kıymetli anneleri ve eşleri başta olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum."

Kaynak: mardinsoz.com

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER