Eğitim

Üniversitesi öğrencileri, çocuklarla oyunlar oynayıp boyama yaptı

Kastamonu üniversitesi sivil havacılık yüksekokulu öğrencileri, taşköprü’de muzafferettingazi ilkokulunda özel birey öğrencilerle bir araya gelerek oyunlar oynadı, el ve yüz boyaması yaptı.

Üniversitesi öğrencileri, çocuklarla oyunlar oynayıp boyama yaptı
25-05-2024 09:46

Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri, Taşköprü ilçesinde öğrencilerle bir araya gelerek oyunlar oynadı, el ve yüz boyaması yaptı.


Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri, Taşköprü’de Muzafferettingazi İlkokulunda renkli bir güne imza attı. Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu Havacılık Yönetimi Bölümü 2’inci sınıf öğrencileri Sevgi İrem Kuruşcu, Mervenur Alper, Güllü Çoban, Erdoğan Süleyman, Seyfullah Emre Yücel, Akın Teymurhanoğlu ve Mert Yılmaz, Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Ertek danışmanlığında yürütülen “Gökkuşağı Kadar Renkli Bir Eğitim” adlı sosyal sorumluluk projesi, çerçevesinde Taşköprü Muzafferettingazi İlkokulu ziyaret edildi.


Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Engin Kanbur’un destekleriyle gerçekleştirilen projede Kastamonu Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri Taşköprü Muzafferettingazi İlkokulunda, ilkokul öğrencileri, özel öğretim öğrencileri ve anasınıfı öğrencileri ile çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Proje çerçevesinde öğrenciler, özel birey çocuklarla birebir oyunlar oynadı. Hediye takdiminin ardından öğrencilerle futbol, voleybol, basketbol, halat çekme, yüz boyama, parmak ve el boyası etkinlikleri gerçekleştirildi. Okul binasına havacılığı teşvik etme amacıyla oluşturulan havacılık köşesine uçaklar asıldı ve duvarlara havacılıkla ilgili çizimler yapıldı. Günün sonunda öğrenciler, projeye destek olan Burak Burku, Buse Alkan ve Okul Müdürü Yaşar Ümit Yılmaz’a desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER