Gündem

Ulaştırma Bakanı Sivas'ta Boji Üretim Fabrikası'nı Açtı

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas'ta Boji Üretim Fabrikası'nın açılışını gerçekleştirdi ve demir yolu sanayisinin gelişimi için önemli adımlar attıklarını vurguladı.

Ulaştırma Bakanı Sivas'ta Boji Üretim Fabrikası'nı Açtı
13-03-2024 22:14

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sivas'ta Boji Üretim Fabrikası'nın açılışında yaptığı konuşmada, bazı belediye başkanlarının vaatlerini yerine getiremedikleri için saldırıya geçtiklerini belirterek, millete hizmet etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Uraloğlu, Türkiye'nin demir yolu ağını ve sanayisini geliştirdiklerini, 74 yıl aradan sonra TÜRASAŞ Sivas Bölge Müdürlüğü'ne modern bir Boji Üretim Fabrikası kazandırdıklarını ifade etti.

Ayrıca, Türkiye'nin demir yolu yatırımlarına değinen Uraloğlu, hızlı tren hatlarından MARMARAY'a kadar birçok projenin hayata geçirildiğini ve yerli üretim konusunda önemli adımlar atıldığını söyledi. Bakan Uraloğlu, Boji Üretim Fabrikası'nın şehre kazandırılmasında emeği geçenleri tebrik ederek, hayırlı olmasını diledi. Ayrıca AK Parti TBMM Grup Başkanı Abdullah Güler de tesisin önemini vurgulayarak, emeği geçenlere teşekkür etti. Törende fabrikanın açılışı gerçekleştirildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER