Siyaset

Ulaştırma Bakanı Adana'da İncelemelerde Bulundu

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Adana'da çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldi. Yapılan ziyaretlerde çeşitli projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Ulaştırma Bakanı Adana'da İncelemelerde Bulundu
07-03-2024 17:18

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, çeşitli temaslarda bulunmak için Adana'ya geldi. Vali Yavuz Selim Köşger tarafından karşılanan Uraloğlu, Adana Valiliği'ni ziyaret etti. Şeref Defteri'ni imzalayan Uraloğlu, eski valilerin fotoğraflarını inceledi ve Vali Köşger ile görüşme gerçekleştirdi.

Ziyaretlerin ardından AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ile bir araya gelen Uraloğlu, Mersin-Adana-Gaziantep Hızlı Tren Hattı'nın 2027 yılında hizmete gireceğini açıkladı. Ayrıca Adana'da raylı ulaşım konusunda çalışmalar yürüttüklerini belirterek, Adana metrosunun işlevselliğini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Uraloğlu, Adana'ya yeni bir çevre yolunun kazandırılması için çalıştıklarını dile getirerek, güney çevre yolunda kamulaştırma sürecinin sona ermesiyle yeni otoyolun Adana'ya kazandırılacağını belirtti. Ayrıca Karaisalı yolu gibi önemli projeler üzerinde de çalıştıklarını açıkladı.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu'nun Adana ziyareti önemli projelerin geliştirilmesi ve şehre kazandırılması açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TÜRKİYE GÜNDEMİ
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER